Bree Cain – urbanistický styl pro muže

Bree Cain – urbanistický styl pro muže

2. prosince 2016, Bree Cain, urbanistický, muži, styl

Sponzorované odkazy

Pánové, chcete mít po ruce společníka, který neřekne ani slovo a přesto vám schová všechny důležité věci? Vaše kapsy zůstanou prázdné a zároveň budete mít styl. Proč byste měli mít všude po kapsách plno věcí, když je můžete schovat na jedno místo. Vždyť plné kapsy nevypadají hezky!

Bree Cain4: Cross Shoulder za 4190 KčBree Cain4: Cross Shoulder za 4190 Kč

Urban styl Bree

Ptáte se jak to udělat? Jednoduše. Na trhu nyní vede urbanistický styl a značka Bree přišla s kolekcí dech beroucích a stylových tašek jménem Cain. A další plus je to, že tašky jsou nejen krásné ale i odolné. Budou tedy vaším společníkem na dlouho dobu a jen tak něco je neporazí, stejně jako vás.

Bree Cain3: Cool Body Bag a Bree Cain2: Bussines BagBree Cain3: Cool Body Bag a Bree Cain2: Bussines Bag

Máte k dispozici nepřeberné množství střihů. Můžete tedy vybírat z Big Business Tote Bag, nebo Messenger bag, kam úplně v pohodě uschováte váš laptop, či jsou k dispozici ležérní střihy jako Cross Shoulder Bag, také Bussines Bag a Cool Body Bag, který se stane vaším druhým tělem, jelikož krásně přilne a hodí se i na kolo. Uvnitř najdete kapsy na zip, kapsu na mobil, poutko nebo kapsu na klíče a poutka na tužky. Budete tak mít vše po ruce a nic se vám neztratí.

Bree Cain3: Big Busines Tote bag za 6 290 KčBree Cain3: Big Busines Tote bag za 6 290 Kč

Ručně a kvalitně

Značka Bree vyrábí tašky ručně a to speciální metodou, kdy je kvalitní lněné vlákno upraveno voskem tak, aby bylo odolné proti dešti, sněhu, mrazům a celkově nepříznivým změnám počasí. Tašky jsou robustní a zhotovené v šedé barvě, která se hodí ke všem příležitostem. Jejich jedinečný design z nich dělá perfektní doplněk. Tašky Bree pro ženy a muže mají již dlouholetou tradicí. Více jak 45 let zkušeností přináší do života všem bez rozdílu komfort, ležérnost a kvalitu. Jejich typickým znakem je funkčnost, dokonalé zpracování a nadčasový design. Tedy kvalita bez kompromisů.

Bree Cain Messenger Bag za 5490Bree Cain Messenger Bag za 5490

Firma Bree vznikla v Berlíně. Proto také podporuje prestižní módní událost Mercedes – Benz Fashion Week berlin. Jejich úzká spolupráce trvá už šest let. Můžeme tedy říci, že značka Bree je opravdu velmi kvalitní. Celých šest let značka Bree navrhuje pro tuto událost limitovanou kolekci dárkových tašek Gift Bag, které jsou pro berlínské módní specialisty jedinečným diamantem do sbírky.

Taška od německé rodinné firmy vám bude partnerem na celý život. Jsou všechny elegantní, důmyslně ručně vyrobeny, mají nadčasový styl, jsou odolné, funkční a hlavně kvalitní. Co víc si přát?

Vybírat můžete Bree Cain i online na Bree.cz. A třeba nějaký ten Bree Cain kousek pořídit někomu do stromeček.

Zdroj foto: Bree

Autorem článku je Klára Zigová. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři, ostatní, ostatní, pánské oblečení a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu