Dámskému spodnímu prádlu vládnou korzety a krajky

Dámskému spodnímu prádlu vládnou korzety a krajky

26. listopadu 2016,

Vybírat si spodní prádlo podle toho, co je zrovna trendy, je trochu ošemetná strategie. Ne každému totiž sluší všechno a tady to platí obzvlášť. Třeba podprsenku je potřeba vybírat tak, aby byla pohodlná, upozorňovala na přednosti a skrývala nedokonalosti.

Před tisíci lety sloužilo dámám spodní prádlo k tomu, aby byly chráněny před zimou. Dnes je to spíš módní doplněk a skvělá ženská zbraň. Psychologové tvrdí, že chce-li si žena zvednout sebevědomí, měla by si pod své každodenní oblečení vzít sexy prádélko. A vůbec nejde o to, jestli ho někdo uvidí.

Trendy letošního roku boří stereotypy a hranice. Najednou jsou v kurzu decentní barvy i zářivé odstíny, kombinuje se agresivita a něžnost. Na konkrétním provedení spodního prádla tedy až tak nezáleží. Jako by i svět módy konečně pochopil, že by každý měl nosit to, co mu vyhovuje. Ovšem každá žena, která chce být stylová, by si určitě měla pořídit aspoň po jednom kousku z následujících tří oblíbených stylů.

Korzety ozvláštní milostný život

Významným hitem roku 2016 jsou korzety. Lze je považovat spíš za erotické prádlo, avšak jak již bylo naznačeno, proč si je nevzít třeba do práce? V zimě příjemně zahřejí a přítel bude večer překvapený.

Krajkové prádlo se stále drží na scéně

Krajkové podprsenky a bralety si drží své místo. Nezáleží na tom, zda se jedná jen o jednu vrstvu průhledné krajky, nebo je krajka pouze doplňkem. V každém případě přidávají na ženskosti a působí roztomile.

Sportovní podprsenky nejen na sport

Mezi mladými slečnami se rozmáhá popularita sportovních podprsenek. Mnohé dámy je nenosí pouze na sport a není divu – jsou prostě pohodlnější. V mužských očích ale tak atraktivně nevypadají, mnohem víc sexy jsou krajky.

Tyto trendy se ostatně projevují i v nabídkách obchodů. Například v e-shopu Bexis.cz najdete speciální kategorii sportovních podprsenek. Korzety a krajkové varianty prádla tam mají také. Vánoční čepička u názvu e-shopu je jen připomínkou, že spodní prádlo patří mezi oblíbené dárky. Je však potřeba dát si pozor na výběr velikosti. Nejlepší je přímo se podívat, jakou velikost daná osoba nosí, jinak vás u stromečku čeká pěkný trapas. Ale když se trefíte, bude to stát za to.

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu