Party šaty – staňte se hvězdou silvestrovského večírku

Party šaty – staňte se hvězdou silvestrovského večírku

17. prosince 2010, party šaty, šaty na silvestrovský večírek, šaty, dámské šaty, silvestr 2010

Sponzorované odkazy

Štědrý den i silvestrovské hýření se nezadržitelně blíží. A proč nespojit příjemné s užitečným. Vyberte si originální party šaty a hodný Ježíšek Vám je může darovat pod stromeček. Ušetříte ho tak shánění dárku a zároveň budete připraveni na oslavu Nového roku.

Když jsem byla před měsícem v Anglii, přišlo mi, že silvestrovskou oslavu mají nonstop. Všechny dívky v klubech i v barech měly na sobě minišaty s velkým výstřihem doplněny o velké podpatky. A jelikož jejich outfity vypadaly převážně hodně slavnostně, trochu jsem se jimi inspirovala při výběru party šatů v tomto článku.

Myslím, že na silvestrovském večírku se fantazii meze nekladou, ale přeci jen je dobré zohlednit, kdo a jakým stylem večírek pořádá. Například na firemním večírku by člověk neměl za každou cenu upoutávat pozornost. Buď si znepřátelíte šéfa, nebo kolegy a přehnaná vyzývavost také není na místě.

Velmi decentní a moderní jsou šaty s dlouhým rukávem, u nichž je ministřih sexy, ale zároveň není tolik provokativní. Takové šaty nabízí např. Juicy Couture. Navíc využijete je určitě i na běžné nošení.

Povedenou variantu s leopardím vzorem zakoupíte na stránkách www.tamsinlondon.cz. Vybrat můžete i šaty s roláčkem.

Velké oblibě se poslední dobou těší opět kůže a neméně flitry či různé cvočky. Ani šaty tento trend neminul a Vy si je tak můžete obléct na silvestrovskou party.

Rozhodně se nemusíte držet jen černé. Naopak silvestrovský večírek přímo vybízí, abyste si s výběrem šatů pohrály. Nebojte se výraznějších barev, stříbrná disco barva bude vždy k nepřehlédnutí. Bohatou nabídku party šatů si můžete prohlédnout v internetovém obchodu www.in-obleceni.cz .

Důležité je nepodcenit přípravu a neshánět šaty na poslední chvíli. Snad se Vám podaří vybrat ty pravé.

Zdroj: www.tamsinlondon.cz , www.in-obleceni.cz , www.net-a-porter.com, Thinkstock

Autorem článku je Martina.B. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu