Kolekce Love Story od Hany Koi

Kolekce Love Story od Hany Koi

17. ledna 2017, Hany Koi, šperky, Love Story, náušnice, náhrdelníky, náramky, ametyst

Sponzorované odkazy

Šperků je všude spousta. Můžeme si vybrat z nejrůznějších tvarů, barev, cenových relací. Pokud ale hledáte šperk pro milovanou osobu, víte, že není snadné najít takový, který by dokonale vystihoval vaše city. Naštěstí je tu však šperkařská designérka Hany Koi, která přichází s dokonalou kolekcí s výmluvným názvem Love Story.

Síla lásky

Každý, kdo se někdy bezhlavě zamiloval, zná ten pocit, kdy vás ozáří světlo, život se na chvíli zastaví a najednou ho vidíte jen v těch nejkrásnějších barvách. Přesně to se snaží vystihnout Hany Koi a její nová kolekce šperků s názvem Love Story, která zahrnuje náhrdelníky, visací náušnice, náramky, prsteny a stále populárnější nákotníky. Tyto šperky tak budou dokonalým dárkem pro toho, s nímž svůj milostný příběh zažíváte.

Originální barvy lásky

Aby se v kolekci, v níž se dokonale mísí nové trendy i nadčasová elegance, našel opravdu každý, je v nabídce růžové, bílé i žluté zlato, ale i postříbřené a pozlacené varianty. Tyto elegantní kovy pak doplňují dechberoucí polodrahokamy – broušené ametysty v mnoha různých odstínech. Potěchou oka budou tóny temně fialové, pudrově růžové i olivově zelené.

Dávné kouzlo kamenů

Použitím vzácných kamenů se Hany Koi vrátila do starých dob, kdy kameny pro lidi znamenaly talismany a věřilo se jejich ochranným a léčivým schopnostem. V jejich magickou sílu mnozí věří dodnes. A pokud ne, stále vás mohou okouzlovat svým nádherným třpytem a broušením, ve kterých je zrcadlí sny, jas, něha, bezpečí, harmonie i cit. Pakliže zvolíte šperk s ametystem, bude vás přirozeně uklidňovat a chránit před stresem, pomůže i při nespavosti a usnadňuje schopnost zapamatovat si sny. Přispívá také k harmonizaci metabolismu a endokrinního systém. Růžový ametyst pak díky své barvě posiluje lásku a toleranci. Zelený ametyst otevírá korunní čakru a pomáhá překlenout propast mezi materiálním a spirituálním světem. Nechte se úchvatnou kolekcí Hany Koi, šperkařky s nezaměnitelným stylem a vkusem, okouzlit i vy!

Foto: Hany Koi

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu