Glamour pro řasy? S Dermacolem je to hračka!

Glamour pro řasy? S Dermacolem je to hračka!

15. ledna 2017, Dramatic Look Mascara, Dermacol, řasenka, novinka, Glamour look, dramatický objem, natočení řas, Mega Lashes, bez parabenů, dermatologicky testováno

Sponzorované odkazy

Prvního, čeho si na ženě všimne každý muž, je jednoznačně její pohled. A jak docílit toho, aby byl co nejsvůdnější? Česká kosmetická značka Dermacol na to přišla a nabízí svým zákaznicím zbrusu novou vychytávku, kterou je Dramatic Look Mascara – řasenka pro dramatický objem a natočení řas, díky níž docílíte Glamour looku kdykoliv, kdy se vám zrovna zamane. Třeba každý den!

Řasenka je snad tím nejoblíbenějším kosmetickým kouskem každé ženy. Bez čehokoli jiného bychom si dokázaly naší taštičku se šminkami představit, ale bez řasenky rozhodně ne. Z tohoto důvodu vybíráme řasenku tak důkladně a každá z nás má na ni specifické požadavky. Zdá se nám dosti riskantní zkoušet nové a neosvědčené věci, ale řasenka Dramatic Look od Dermacolu nabízí opravdu mnoho výhod.

Řasenka Dermacol Dramatic Look Mascara zaručí řasám perfektní objem a bezproblémové natočení. A je to hlavně díky rychleschnoucí přilnavé krémové textuře fungující na bázi vosků a polymerů, která obalí každou jednotlivou řasu zvlášť. Speciální kartáček řasy nádherně vykreslí, rozčeše a dodá každé z nich tloušťku a plnost. S touto novinkou od Dermacolu docílíte veškerých vlastností, které po svých řasách tak toužebně vyžadujete. Vytvořit uhrančivý pohled bude skutečně hračka!

Jedinečná řasenka z rodiny Mega Lashes – Dramatic Look Mascara obsahuje karnaubský vosk, který dodává řasám zdravý lesk, včelí vosk je chrání a regeneruje, vitamin E má antioxidačními účinky a panthenol hydratuje a rovněž regeneruje. Stejně jako již několik řasenek od Dermacolu v řadě neobsahuje ani tato žádné parabeny a je samozřejmě dermatologicky testovaná. Vyrábí se pouze ve variantě černé barvy v klasickém balení 13 ml za 249,– Kč. Zakoupit ji můžete na Dermacol.cz či v některém z kamenných obchodů, které se nacházejí například v nákupním centru Palladium v Praze, či v obchodním centru Forum Nová Karolína v Ostravě.

Zdroj: Dermacol

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu