Jak být IN: ve dne i na večírku?

Jak být IN: ve dne i na večírku?

10. prosince 2016, In, ženská, Olafashion, internetový obchod, dámské oblečení, párty šaty, stylová móda

Současná móda je rozmanitá. Jak si z ní dobře a správně vybrat, abyste byli IN nejen během dne, ale i o večírku, na párty či o Silvestrovské no­ci?

Paní móda je proměnlivá a jak již bylo řečeno velmi rozmanitá. Proto i vy buďte v rozletu a módy se nebojte. Dejte na svůj instinkt a oblékejte si to, v čem se cítíte dobře. Pro denní outfit i na večírek. Nebojte se kombinovat i zcela nekombinovatelné kousky. Zazařte osobitostí a individualitou.

Inspiraci hledejte v internetových obchodech s dámskou módou. Stylová móda je všude okolo vás. A stylovost se nosí. V kurzu je sytost barev, ženskost se zvýrazněním siluety, a tím také jakási svůdnost. Ale i ležérní styl frčí. Stylová je barevnost, pestrost a abstraktní vzory, které můžete ladit dle svého uvážení.

Online obchody s dámským oblečením překypují inspiracemi a nápady jak outfit pojmout. Je jen na vás co si vyberete. Oblečení pro denní nošení by mělo být především praktické a pohodlné, ale nepostrádat ženskost. Příjemné jsou pleteniny, vlna a směsi s jejich vyšším podílem, protože se nemačkají a dobře vypadají dlouhé hodiny. A to se během celého dne cení. Obzvláště máte li jej vesměs pracovní a potřebujete vypadat stále upraveně a šik.

Jinak je tomu na firemních večírcích a párty, kterých v závěru roku přibývá, anebo pro Silvestrovskou noc. Všude tam se můžete odvázat. Myslíme oblečením a outfitem. Takové apartní párty šaty, v nichž zaujmete a zazáříte, udělají s celým večerem své. Bude neopakovatelný. A vy s ním.

A když to vše doplníte správnými a vhodnými módními doplňky (jak do práce, tak i na večírek) bude to úplně dokonalé. Pro den zvolte matné odstíny a barvy ladící s outfitem, pro večer se můžete blýsknout lesklými doplňky, třeba v kontrastních nebo outfit podtrhujících barvičkách.

Produkty můžete zakoupit v e-shopu www.olafashion.cz.

Zdroj foto: Olafashion

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, ostatní, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu