Když květy dávají zimě šmrnc

Když květy dávají zimě šmrnc

12. prosince 2016, Stefanel, podzim a zima 2016/2017, květinový vzor, vzory, kombinace, barvy

Sponzorované odkazy

Květinový vzor je tak říkajíc nesmrtelný trend, jenž hlásí opakovaně return na scénu. A není to otázka jen jarního a letního období, květy jsou v kurzu často tam, kde bychom to nečekali – i na podzim a v zimě. Zkrátka po celý rok.

Květinové motivy se stále častěji objevují v zimních kolekcích a není tomu jinak ani letos. A protože květy jsou synonymem boho stylu, neodmyslitelně patří i k italské značce Stefanel. Aktuálně v jejich kolekci pro podzim a zimu 2016/2017.

A tak se letos můžete těšit na modely s květy na sukních, pulovrech, svetrech a kabátech. Květiny v zimních kouscích se však nosí trochu jinak, než ty v létě a na jaře: mnohem sofistikovaněji. Vždyť ani v zimním období není nutno zabřednout do nudných barev. Zazářit se dá ovšem nejen sytými barvičkami, ale i decentně. S tlumenými odstíny. Ty odvedou obzvláště v zimě skvělou práci.

Modely od Stefanel vypadají s květy skvěle na tmavém černém, tmavě fialovém, tmavomodrém a tmavozeleném podkladě. I samotný vzor se objevuje spíše v tmavším barevném provedení. A s čím květinové vzory kombinovat? I tady sáhněte k neutrálním odstínům černé, tmavomodré, hnědé a bílé. A sázkou na jistotu a šik řešení je oblečení v barvách, jež se objevují v květinových vzorech.

Také lze doplnit květy ještě jiným vzorem, ovšem decentnost v kombinacích je na místě. Podstatou je, aby se květinový vzor s jiným vzorem shodl především po barevné stránce. Květinový motiv na oblečení se hodí opravdu všude. Lze v něm vyrazit do práce, do města i na párty.

Ale jelikož je květinový vzor také slavnostním symbolem, nezapomeňte na vánoční svátky. Zda zvolíte květy na oblečení, nebo na doplňcích, nešlápnete vedle.

Zdroj foto: Stefanel.sk

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu