Vzhůru na vánoční večírek! Máte ty správné šaty?

Vzhůru na vánoční večírek! Máte ty správné šaty?

16. prosince 2016, společenské šaty, vánoční čas, vánoční večírek, společenský outfit, slavnostní, klasika, extravagance

Sponzorované odkazy

Předvánoční čas je dobou vánočních příprav, časem adventu, ale i časem setkávání a tak trochu slavnostního veselí. K němu určitě patří i vánoční večírky. Jste na ně dobře připraveny dámy?

Je někdy hodně složité si správně vybrat. Je těžké zvážit, co si obléci na vánoční párty, večírek či formálnější setkání. Jaké šaty si vybrat, a co za doplňky k nim zvolit? Nebude to moc laciné, nebo naopak příliš pompézní?

Přinášíme vám inspiraci k vyladění toho správného šik a krásně ženského outfitu i s doplňky. Zkrátka se vším všudy tak, abyste byly hvězdami večera!

klasikou mohou být epesní černé šaty s dlouhým rukávemklasikou mohou být epesní černé šaty s dlouhým rukávem

První krok

Nezbytným a nutným prvním krokem je bezesporu úprava nehtů, make upu a vlasů. To neodmyslitelně k společenskému outfitu patří. A pak šaty a k nim doplňky. Vybírejte je dle typu a druhu večírku, na nějž hodláte dorazit. Firemní formální bude chtít decentní róbu i doplňky, na firemním neformálním se můžete i s oblečením více odvázat. Je li to společenská akce někde v restauraci, tak záleží také na jejím typu a druhu, tedy na interiéru v němž budete. A rodinná akce či sraz s přáteli je spíše na osobní bázi.

svůdně elegantní outfit vytvoříte s černými šaty Liny Bop Pandorasvůdně elegantní outfit vytvoříte s černými šaty Liny Bop Pandora

Klasická černá

Stálice módy je černá klasika. Malé černé by neměly chybět žádné ženě v šatníku. A černé společenské šaty jsou stále v kurzu. Černá je elegantní, opticky zeštíhluje a dodává důstojnost akci i nositelce. Takové šaty postačí doplnit těmi správnými doplňky, aby celek působil osobitě. A tak k extravagantnímu modelu dolaďte jednoduché doplňky a k usedlejší klasice zkuste něco odvážnějšího.

červená nikdy nezklame, má osobitý nábojčervená nikdy nezklame, má osobitý náboj

Červená má náboj

Sama barva dodává šatům ten správný švih, přičemž je obojetné, jaké doplňky k nim budou, zdali zcela nenápadné či naopak výrazné. I když s červenou a rudou se kamarádí především černé a zlaté doplňky.

Pudrová á la nude líčení

Ano, pudrové společenské šaty jsou jemné, elegantní a zcela ve stylu dnes velmi oblíbeného nude líčení a make upu. Tato jemná elegance dá vyniknout střihu a doplňkům. Existuje mimo pudrové ještě mnoho dalších nenápadných barviček, jež umí dodat šik styl. Jsou jimi šedá, stříbrná, zlatavá i béžová.

krásný, stylově nenápadný a přitom šik kousek jsou pouzdrové béžové šatykrásný, stylově nenápadný a přitom šik kousek jsou pouzdrové béžové šaty

K dalším stálicím večírků patří fialová, růžová a letos královská modrá. A tou správnou volbou doplňků a šperků můžete vyladit na večírek neotřelý model, v němž zazáříte.

růžová je v kurzu a společenské šaty v jemné světle růžové určitě zabodujírůžová je v kurzu a společenské šaty v jemné světle růžové určitě zabodují

Pár tipů „na tělo“

  • hluboký výstřih je lacinost sama
  • vysoké rozparky se nenosí, spíše vsaďte na rafinovaný střih či odhalená záda
  • společenské šaty si žádají psaníčko, nikoli kabelku co nosíte do práce
  • ideální je obout plnu botu či alespoň s plnou špičkou a punčochy nesmějí chybět
královská modrá je letos královnou barevkrálovská modrá je letos královnou barev

Všechny kousky a nespočet krásných dalších společenských šatů najdete na Blankastraka.cz.

Zdroj foto: Blankastraka.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky, kabelky, líčení a make up, lodičky, módní kabelky a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu