Pochlubte se svou originalitou! - Vánoční kolekce Levi's

Pochlubte se svou originalitou! - Vánoční kolekce Levi's

14. prosince 2016, Levi Strauss & Company, Levi's, džíny, denim, džínová bunda, vánoční kolekce, dárky na vánoce, Vánoce 2016, džíny 501, Trucker Jacket, džíska, džínovina

Sponzorované odkazy

Historie soukromé oděvní firmy Levi Strauss & Company sahá až do roku 1853, kdy imigroval německý žid Levi Strauss do San Francisca. Jako první se firma zabývala výrobou hrubého plátna používaného na pokrytí stanů a vozů. Později se však ukázalo, že tento kvalitní a hlavně pevný materiál by se spíše hodil pro rolníky a zlatokopy, kteří pracovali v těžkých podmínkách západního USA. Více než 140 let džínové historie je však za námi a denim už dávno není materiálem určeným jen pro pracovní oblečení. Styl, odkaz a autentičnost značky Levi’s žije věčně a aktuálně nás o tom může přesvědčit nejnovější vánoční kolekce.

Značka Levi’s chce své zákazníky přesvědčit o tom, že se denim hodí dokonce i ke slavnostní vánoční atmosféře a to ke stromečku i pod něj. Vyladěné kultovní kousky, které kolekce nabízí, vám dodají styl nebo mohou potěšit vaše blízké ve formě nadčasového dárečku. Perfektním dárkem může být například džínová bunda neboli ,,džíska“. Jedná se vskutku o historický kousek, jehož počátky spadají do roku 1962. Střih ,,Trucker Jacket“ se stal nesmrtelnou ikonou. Pokud se vám zdá, že denimová bunda není zrovna ideálním zimním kouskem, máte pravdu. Džíska se ale dá perfektně vrstvit. Můžete ji použít místo svetru pod bundu nebo si pořídit verzi s kožíškem, která se bude hodit i do chladnějších dnů. Tento trendy kousek si lze stylově vylepšit podle vašeho gusta. Přidejte nášivky, špendlíky či placky a pochlubte se svou originalitou!

Pokud je řeč o značce Levi’s nesmíme samozřejmě zapomenout na klasiku všech klasik, kterou jsou džíny a to konkrétně DŽÍNY 501®. Nejkultovnější džíny jsou nyní k dostání i ve formě strečového denimu, který je naprosto ideální právě pro vánoční svátky, kdy se většina z nás potýká s výkyvy tělesné hmotnosti. Kromě nich vám vánoční kolekce Levi’s nabídne i další ikonické kousky. Stačí se zastavit v Levi’s Storech v Palladiu, na Václavském náměstí 30, v Arkádách Pankrác a Centru Chodov nebo v Brně v Galerii Vaňkova a obchodním centru Olympia.

Zdroj: Levi‘s

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu