Vánoční inspirace Dermacolu

Vánoční inspirace Dermacolu

14. prosince 2016, Dermacol, tělová kosmetika, pleťová kosmetika, dekorativní kosmetika, kosmetika, vánoční balíčky

Sponzorované odkazy

Jestliže sháníte vánoční dárek na poslední chvíli a nechcete šlápnout vedle, vsaďte na osvědčenou klasiku v podobě kosmetických balíčků. Pánská i dámská kosmetika je totiž sázkou a jistotu. Ty nejoblíbenější kosmetické produkty vybrala a dárkově zabalila také značka Dermacol. Vyberete si i vy!

Luxusní dárkové balíčky pro ženy

Letos slavila oblíbená značka pleťové kosmetiky Dermacol 50 let od svého založení, a tak jsou elegantní vánoční taštičky, v nichž se ukrývají různé kombinace produktů, zlaté. Neurazíte jimi žádnou ženu, neboť v nich najdete dekorativní, ale i pečující a tělovou kosmetiku, které zkrátka nikdy není dost.

Darujte pleťovou kosmetiku

Pokud se chystáte obdarovat ženu nad 30 let, jistě jí uděláte radost balíčkem pleťové kosmetiky, která se perfektně postará o to, aby měla stále mladistvou a svěží pleť. Dermacol ve svých dárkových sadách nabízí například remodelační pleťovou masku, intenzivní liftingovou péči i intenzivně zdokonalující a omlazující péči. Vybrat si můžete podle toho, kolik je ženě let.

Dekorativní kosmetika – sázka na jistotu

Jestliže si nejste, co se kosmetiky týče, jistí v kramflecích, sáhněte po balíčcích s kosmetikou dekorativní. Řasenku a následný odličovač používá snad každá žena, a tak s kvalitními produkty Dermacol jistě chybu neuděláte.

Dámská tělová kosmetika

Další z možností, které Dermacol nabízí, jsou balíčky s voňavou tělovou kosmetikou. Nenajdete je ve zlatých taštičkách, ale ve stylových papírových obalech. Vybrat si můžete z mnoha a mnoha vůní podle toho, jaké pocity mají v obdarované ženě vyvolat. Vůně hroznů s limetkou je uklidňující a antistresová, vůně čokolády s pomerančem odstraňuje napětí, sladký meloun osvěží, zralé hrušky přivodí radost a irská káva je zárukou nevšedního zážitku. Je těžké si vybrat, že? Ví to i Dermacol, a tak tři nejoblíbenější vůně sprchových gelů – černou třešeň, irskou kávu a citron – zabalil do jednoho dárkového balení. Sáhnout lze i po řadě s hrozny a limetkou. Pokud máte pocit, že by si žena, jež se chystáte obdarovat, přála od Ježíška svůdné křivky, nadělit jí můžete zpevňující péči ENJA.

Foto: Dermacol

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu