Bree Lady Top - vaše užitečná společnice

Bree Lady Top - vaše užitečná společnice

11. ledna 2017, Bree, Lady Top, kabelky, tašky, lovecká taška, taška přes rameno, kolekce řady Lady Top, německá značka, hovězí kůže, ruční výroba, kvalita, nadčasová elegance, propracovanost, jednoduchý design

Sponzorované odkazy

Na český trh nedávno vstoupila společnost Bree, která má své kořeny v německém Berlíně již 45 let. Českým zákazníkům nabízí tašky pro ženy i pro muže, které jsou ručně vyráběné, chlubí se svou kvalitou bez kompromisů, dokonalým zpracováním, funkčností a jednoduchým designem. Tyto vlastnosti nejsou vůbec špatné a jsem si jistá, že si značka nalezne mnoho spokojených kupujících i u nás.

Firma Bree je úzce spojena s berlínskou kreativní scénou. Každou sezónu navrhuje například exkluzivní limitovanou edici dárkových tašek pro Mercedes-Benz Fashion Week Berlin. Tyto takzvané ,,Gift Bags" se pro módní specialisty staly dokonce sběratelským kouskem, jelikož ani jim nechybí mistrovská propracovanost a nadčasová elegance.

Kolekce řady Lady Top

Právě nyní představuje značka Bree řadu kabelek Lady Top. Jde o ty neklasičtější kabelky, které jsou dotažené k dokonalosti. Pro střih těchto tašek byly inspirativní lovecké tašky před rameno. Prostě a jednoduše – klasika, která nikdy nevyjde z módy. Lov a sběr již totiž dávno nejsou pouze doménou mužů, a tak přichází ideální doba pro báječnou tašku, která je určená moderním a sebevědomým ženám. Kabelky z kolekce řady Lady Top se vyznačují perfektním zpracováním té nejkvalitnější jemné hovězí kůže. Všechny ženy zajisté ocení i jejich vnitřek, který je velmi chytře uspořádán a dokonale organizován. Nachází se zde kapsy na zip, speciální kapsa na mobil, poutka na pera a klíčenka. Vpředu mají kabelky zapínání na magnet a vzadu je kapsa na zip. Tašky Lady Top mají rovněž nastavitelný ramenní popruh.

Kabelky z kolekce Lady Top by rozhodně neměly chybět ve vašem šatníku. Jedná se o základní kousek, který značka Bree nabízí ihned v sedmi variantách, které se od sebe liší nejen velikostí, ale i střihem. Kromě klasické a osvědčené černé barvy nalezneme u tří typů kabelek i další barevné rozlišení jako šedé, béžové, výrazné červené a vínově bronzové. Nelze se nezamilovat!

Zdroj: Bree

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii kabelky a módní kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu