Ester Geislerová a Josefina Bakošová v zajetí kabelek

Ester Geislerová a Josefina Bakošová v zajetí kabelek

5. ledna 2017, Papieta kabelky, Ester Geislerová, Josefina Bakošová, návrhářka, výtvarnice, trendy kousky, módní doplňky

Sponzorované odkazy

Herečka a výtvarnice Ester Geislerová s návrhářkou Josefinou Bakošovou spojily své síly a představují novou kolekci kabelek Papieta.

Obě dvě dámy přináší do světa velmi originální koncept kabelek, které jsou vhodné jak pro děti i dospělé. Dětem pro radost a dospělým pro return do dětství a času dětské nevinnosti.

Seznamte se – to je Papieta

Papieta je originální řada výborně a neotřele vypadajících kabelek, které jsou nádherně voňavé, s nimiž si lze hrát a přitom jejich unikátní design nepostrádá osobitost ruční výroby. Ta obsahuje řadu originálních šperků.

Exkluzívní řada kabelek Papieta byla oficiálně představena na dětském festivalu Mini na konci listopadu 2016 v Kafkově domě na Praze 1.

Ester Geislerová

Je herečka a vizuální umělkyně, jež se pohybuje od dětství v uměleckém prostředí, přičemž vystudovala Střední výtvarnou školu Václava Hollara a Akademii výtvarných umění v Praze, v ateliéru Nová Media II. Rovněž studovala na UMPRUM u Jiřího Davida, v ateliéru intermediální konfrontace. Věnuje se převážně videoinstalacím a fotografii.

Josefina Bakošová

Je oproti tomu módní návrhářka a kreativní ředitelka galerie Harddecore. Vystudovala grafický design a scénografii, které jí v módě poskytují širší obzor. Stěžejními prvky její tvorby jsou kvalitní materiály, jednoduché střihy, variabilní kabáty a košile. Modely Josefíny Bakošové můžete vidět v divadelních hrách a filmech.

Kabelky Papieta jsou výsledkem přátelství těchto dam a jejich pojetí hravosti v designu a módě jako takové. Kabelky mají být vnímány všemi smysly – nosem, očima i hmatem. Papieta kabelky jsou variabilní a skladatelné či rozkladatelné. Mají v sobě totiž zašity silné magnety, jež drží jednotlivé výměnné části během běžného nošení pohromadě.

A na uložení přídavných komponentů je k dispozici látkový pytlíček. Do budoucna chtějí autorky řady vytvořit podle pokladů od lidí (brože, korálky, ozdoby, amulety, hodinky, liché náušnice) navrhovat příběhy a vyrobit dle dodaných pokladů originální jedinečné kabelky pro konkrétního a určitého člověka.

Kabelky značky Papieta mohou být vašimi půvabnými módními doplňky, které potěší všechny vaše smysly. Obrázek na povrchu je možno oživovat. Je ušitý jako textilní koláž doplněná šperky. Lze tedy jak přidávat, tak ubírat motivy, a tak si lze s podobou kabelky pěkně hrát.

Kabelky lze zakoupit online na Papieta.com.

Zdroj foto: Papieta

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii doplňky, kabelky, luxusní kabelky, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní, tašky a batohy a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu