Pro malé minimalisty je tu Nila!

Pro malé minimalisty je tu Nila!

7. ledna 2017, Nila, NilaKids, Nila store, kolekce Gray Label, 100% bio, kvalita, kolekce pro děti, dětská móda, kombinézy, overaly, mikiny, šaty, trička, tepláky, polodupačky, sukně, podkolenky, nákrčníky, minimalismus, unisex

Sponzorované odkazy

Prodejní obchod a současně i nezávislá prodejní galerie, která nese název Nila, vám nyní představuje úchvatný minimalistický počin ze svého sortimentu NilaKids. Tou novinkou je kolekce Gray Label, v níž naleznete klasické, přesto stylové kousky, které zaujmou ty, kteří příliš neholdují velkému množství potisků, extravagantním střihům a pestrobarevnému oblečení. Tato dětská móda je skromnost sama, a přesto jí nic neschází. Pojďme se na to společně podívat!

Značka Gray Label

Tuto nizozemskou módní značku má pod svým vedením designérka Emily Gray a její filozofií je vyrábět organické oblečení pro děti do osmi let. Šije tedy jen z látek, které jsou 100% bio. S tímto přesvědčením se proto náramně hodí mezi ostatní značky, které na Nila store najdete. Emily Gray si potrpí na nadčasové, čisté a většinou unisexové střihy. Tlumené barvy používá jako alternativu ke křiklavým potiskům a třešničkou na dortu je pak výběr kvalitního materiálu. Všechny tyto klady ocení zejména dospělí, takže není se čemu divit, pokud budete svým ratolestem stylové kousky závidět.

Nejnovější kousky v Nila

Na internetovém obchodě či na adrese Korunní 76 na pražských Vinohradech, si můžete zakoupit nejnovější kousky z kolekce Gray Label, která nabízí zejména stylové zimní oblečení pro děti. Kromě oblečení, jakým jsou například kombinézy, overaly, mikiny, šaty, trička, tepláky, polodupačky, sukně a topcrossy, nabízí kolekce i doplňky v podobě podkolenek, čepiček a nákrčníků. I když se sortiment může zdát oproti jiným nabídkám trošičku chudší, věřte mi, že nebudete vědět, co si vybrat jako první. Oblečky, ač nevyčnívají barvou a střihem, jsou vskutku rozkošné. V barvách se vlastně kolekce omezuje pouze na šedou, vínovou, modrou, hořčicovou a růžovou. Všechny odstíny jsou ale dost tlumené. Nestane se vám tedy, že by vás některý z módních kousků bil přímo do očí. Na kolekci se však nejen hezky dívá, vyzkoušejte sami.

Zdroj: Nila

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu