Co nosí celebrity? Inspirujte se!

Co nosí celebrity? Inspirujte se!

1. ledna 2017, celebrity, zima, chlad, outfit, značka, móda, svět

Sponzorované odkazy

Jak být v tomto chladném počasí trendy a přitom v teple? Zkuste to po vzoru celebrit a inspirujte se!

Při výběru oblečení v zimním období je základem pohodlí a hřejivost. Takové, v němž se budete cítit pohodlně, a zároveň chráněny před venkovními mrazíky. Móda až tak zásadní není, a tu mnohé z nás celkem neřeší. I když neplatí, že by kvalitní a funkční oblečení nemohlo být také trendy a odrážet soudobou módu!

Jak na zimní bundu?

Při výběru zimní bundy je skvělé sáhnout po jednom univerzálním kousku, za který si možná připlatíte, ale v chladném počasí vás nenechá na holičkách a výborně vyzní v jakémkoliv outfitu. Letos jsou boomem delší péřové bundy i kabáty, které nejen zahřejí, ale i pěkně vypadají. Naším tipem je zimní bunda adidas Originals za 6799 Kč.

Namíchejte bundu Adidas Originals za 6799 Kč, Rocky RangeT Long Cardigan za 2699 Kč a sněhule Sorel Caribou za 4399 Kč a buďte jako celebrita!Namíchejte bundu Adidas Originals za 6799 Kč, Rocky RangeT Long Cardigan za 2699 Kč a sněhule Sorel Caribou za 4399 Kč a buďte jako celebrita!

Co pod bundou?

Pod trendy bundu patří hřejivý bavlněný svetr, který vypadá vždy dobře, i když si bundu sundáte. Největší službu udělá přehozový svetr bez zapínání, který se hodí jak k tričku, tak ke košili. Zároveň zahřeje a je velmi slušivý i na ženách, které patří k baculkám a pěkně překryje pár kilo navíc. Přesně takové jsou v letošní kolekci svetry značky Columbia, v různých střizích i barvách.

Mrkněte co nosí Gwen Stefani, Kate Hudson, Kim Kardashian nebo Megan Fox a inspirujte se!Mrkněte co nosí Gwen Stefani, Kate Hudson, Kim Kardashian nebo Megan Fox a inspirujte se!

A co na nohy?

Frčí válenky a sněhule. Ty lze nosit i do města. Takže chcete li být letos trendy, zvolte právě tuto zimní obuv. Velké boty jsou In a jejich výhodou j nesporně fakt, že většina z nich je voděodolných a zateplených tak, aby vám v nich rozhodně nebyla zima. Zahraniční celebrity za mořem například propadly kanadské značce Sorel, která je výjimečně funkční, skvěle vypadá a je dostupná v nejrůznějších barvách i provedeních. Vybere si opravdu každý.

Vyberete si také?

Zdroj foto: Coolspotters.com; Pinterets.com, Dailymail.co.uk; Lamode.info

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, kozačky, módní peklo, ostatní, ostatní, zimní boty a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu