Vyznejte lásku s TOUS!

Vyznejte lásku s TOUS!

22. ledna 2017, Tous, španělská značka, šperkařská značka, šperk, Valentýn, dárek, náramky, medailonek, přívěšky, náhrdelníky, zlato, stříbro, mix & match, láska, kolekce

Sponzorované odkazy

Historie šperkařské značky Tous se začala psát již v roce 1920 a to v jednom malém obchodě ve španělském městě Manresa. Původně se jednalo o rodinné šperkařské podnikání rodiny Tous a dnes má tato značka již více než 500 prodejních míst ve více než čtyřiceti zemích světa. Produkty této značky se vyznačují svou moderností, kreativitou a také univerzálností. Perfektně se tedy hodí pro každou novou generaci. Značka však nemá v merku jen nádherné šperky, ale i kabelky, hodinky a jiné módní doplňky.

Šperk jako dárek k Valentýnovi

Již druhým rokem představuje španělská značka Tous originální kolekci šperků navržených speciálně pro den svatého Valentýna. Svoji milovanou partnerku můžete překvapit elegantním šperkem a vyznat tak bezpodmínečnou a věčnou lásku. Značka Tous vám nabídne medailonek, přívěšky, náhrdelníky a náramky. Stačí si jen vybrat.

Každá žena, která má vytříbený styl zajisté ocení medailonek, který v letošní kolekci Tous nese motiv Amorova šípu s nápisem ,,láska“ a postavičkou medvídka, jež značku reprezentuje. Medailonek svým vzezřením působí velice roztomile a každá žena ho bude chtít nosit. Navíc je tento šperk první v sérii medailonků, které bude španělská značka Tous postupně uvádět na trh v roce 2017. Medailonky jsou navrženy přímo s cílem kombinovat různé druhy ve stylu mix & match.

Všechny ostatní šperky jsou vyrobené z ušlechtilých materiálů, jako je stříbro, růžové zlato, zlacené stříbro s drahokamy a samozřejmě i osmnácti-karátové žluté zlato s perletí nebo diamanty. Takovýto šperk bude jednoznačně nádherný dárek pro letošní Valentýn – svátek všech zamilovaných. Darovat ho budete moci ale k jakékoli jiné speciální příležitosti. Sortiment značky můžete od nového roku zakoupit pouze v jediném kamenném obchodě v České republice a to v Obchodním centru Černý Most v Praze. K dispozici je vám samozřejmě také internetový e-shop. Přeji příjemný nákup!

Zdroj: Tous

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu