Poznejte tajemství přitažlivosti

Poznejte tajemství přitažlivosti

18. ledna 2017, vitamíny na vlasy, vyzkoušejte seznamku, bělící pásky

Co stojí za tajemstvím lidské přitažlivosti? Víte to? Je to asi těžší otázka, než se zdá. Každý to totiž vidí a vnímá trochu jinak. Ale obecně a nejvíce je za tím první pohled.

Ano, první pohled – vy víte, že ten dotyčný je ONA nebo ON. Ten pravý. Váš idol, vaše vysněná. A ten pohled začíná vždy na hlavě. Na vlasech, očích a obličeji, a až pak na postavě. A dnešní doba nabízí výborné možnosti, jak svůj image – tělo, obličej i oblečený outfit vyladit a pomoci mu.

Vlasy lze pěstit a pečovat o ně mnoha přípravky. Aby nepadaly, aby nabyly objemu, aby vypadaly lesklé, a aby byly zdravé. A toho posledního lze velmi dobře docílit vhodnými vitamíny na vlasy. Takovým produktem, který má vyváženě složení právě pro ně. A se zdravými vlasy bezesporu zazáříte.

Ale můžete udělat ještě víc. Můžete rozjasnit svůj úsměv. Někdy prostě nestačí jen zubní pasta nebo dentální nitě. Jsou i další pomocníci, kteří stojí za úvahu. Třeba velmi efektivní bělící pásky na zuby. S těmi uděláte díru do světa, nebo spíše úžasně rozjasníte svůj úsměv.

A pak už nic nebrání seznamování, tedy pokud jste single. Můžete čekat, až někoho zaujmete – v práci, mezi přáteli a známými, na dovolené, při cestováni, či v obchodě. Anebo vsaďte na internet a vyzkoušejte online seznamku. Tak získáte v okamžiku hned několik zájemců, či zájemkyň. A vrhnout se do seznamování s nimi.

Zdroj foto: Pixabay.com

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii kosmetika, líčení a make up, ostatní, ostatní a vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu