Nejen valentýnské tutovky!

Nejen valentýnské tutovky!

30. ledna 2017, Valentýn, svátek všech zamilovaných, dárek, dárky k Valentýnovi, dárky pro ženy, dárky pro muže, parfém, kosmetika, krém, Sansai, Elizabeth Arden, Elie Saab, John Varvatos,

Sponzorované odkazy

Valentýn – svátek všech zamilovaných se nám pomalu ale jistě blíží. Jsou mezi námi ti, kteří tento svátek milují i ti, kteří ho naopak nenávidí. Všichni si ho totiž spojují s partnerskou láskou, ale na den svatého Valentýna můžeme obdarovat kohokoli, koho máme rádi. Ať to jsou kamarádi nebo členové rodiny. Dárek udělá radost vždycky a ještě více, když bude předán v takto významný svátek.

V tento den se naše drahé polovičky obdarovávají vždy klasickými dárky, jako jsou bonboniéry, květiny, šperky či kosmetika. Někdo může být samozřejmě mnohem kreativnější, ale jedná se přeci jen o svátek, kdy je především důležité, že jsme si na toho druhého vzpomněli a jen drobnou maličkostí mu vyjádřit, že ho máme rádi.

Nyní vám nabídnu několik typů z oblasti kosmetiky, které se jako dárek pro tento významný den skvěle hodí. Jedním z nich je například novinka od značky Elizabeth Arden v podobě unikátní neviditelné ochrany pleti – PREVAGE® City Smart. Toto sérum chrání pleť před volnými radikály z ovzduší a jde o nezbytný poslední krok v denní péči o pleť, bez ohledu na věk nebo typ pleti. Vhodný pro všechny odstíny pleti i v kombinaci s různými make-up produkty. Krása je totiž u mnoha žen na prvních příčkách jejich systému hodnot.

Pěkným dárkem k Valentýnovi může být rovněž parfém. Pokud jste nedarovali novinku od značky Elie Saab již k Vánocům, zajisté byste nad ní měli pouvažovat nyní. La Parfum a jeho orientální květinová vůně má takovou moc, že vytváří okamžitou závislost. Druhým typem ode mne je parfém Viva La Juicy Rosé, který je speciálně navržen pro letošní svátek zamilovaných, a proto bude uveden na trh teprve v únoru 2017. Vůně se v tomto případě odhalí s čerstvými ovocnými tóny italské mandarinky a hrušky William, současně snoubící se s lístky jasmínu.

Parfém může jako dárek potěšit i muže a pro tento případ je připraven John Varvatos se svou vůní Artisan Blu. Kombinuje osvěžující směs citrusů a čerstvých bylin s dřevitými akcenty a vzniká tak osvěžující vůně, která vyvolává pocit křišťálově modrých vod pod teplým středomořským sluncem. Flakon vůně evokuje spojení starého řemesla a sofistikované moderní techniky.

Jako poslední mohu doporučit dva unikátní krémy od Sansai. Jedním z nich je bohatý, uklidňující krém, který dodává pleti vlhkost, vyplňuje viditelné linky a zpříjemňuje optický dojem. Díky tomuto krému roky zázrakem mizí a pleť vypadá hedvábně jemná a pevná. Druhý krém je určen pro oční okolí. Snadno se roztírá a poskytuje problematickému očnímu okolí hlubokou hydrataci. Pomáhá zmírnit optický dojem stárnutí. Tyto krémy s jedinečnou technologií podporující kolagen jsou skvělým případem toho, že nemusejí být nutně valentýnskými tutovkami.

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu