Jaké jsou novinky sezóny od H&M?

Jaké jsou novinky sezóny od H&M?

26. ledna 2017, H&M, denim, jaro 2017, novinky sezóny, jarní sezóna, džíny, džínová bunda, bomber jacket, khaki, trendy, metalické boty, baleríny, zlatá, mokasíny, roztrhané džíny, vysoký pas, džíny nad kotníky, potisk

Sponzorované odkazy

Domnívám se, že značku H&M vám netřeba představovat. Tato společnost specializující se nejen na módní zboží má již u nás v České republice takovou tradici, že si získala srdce mnohých zákazníků. Již nyní přichází s novinkami pro jarní sezónu, na které jsme všichni již několik měsíců netrpělivě čekali. Konečně je to tady, tak se na to pojďme s radostí podívat.

Džínová klasika

Značka H&M se na novinky sezóny dívá jakýmsi čerstvým pohledem, ale nabízí nám klasický a již léty ověřený denim. Podle teorie značky H&M začíná nový styl právě zde. Detaily se zde kombinují se základními styly. Nalezneme zde povětšinou rovné úzké džíny, které jsou otrhané a s vyšším pasem. In bude evidentně tuto sezónu délka kalhot nad kotníky. Zřejmě, abychom si dokázali přicházející jaro užít, jak se patří. Džínová móda neovládá u H&M jen kalhotový svět, ale v nabídce je například i trendy džínová bunda či denimová sukně.

Stále trendy je i bomber

Vedle džínové bundy je tu v nabídce i bomber jacket. Začátkem jara totiž nebývá ještě takové teplo, takže bunda zajisté přijde vhod. Bomber nebo bunda pro piloty se na módním žebříčku drží již několik sezón v čele a není se čemu divit. Lehká a ležérní bunda padne totiž ke všemu. Vůbec nebude problém, pokud si k ní obujete lodičky nebo sukni. Ba naopak. Ještě tím svému outfitu přilepšíte. H&M nabízí bomber bundu v krásné vojenské khaki zelené, která se tak stává jedním z dalších trendů, jelikož jsou v ní nabízené i jiné módní kousky, jako například kabelka do ruky, svetr či oversize mikina s kapucí.

Metalické boty

Můžete si říct, že metalické boty jsou skutečně třešničkou na dortu. A možná je tomu skutečně tak. Džínová klasika zřejmě potřebuje trochu oživit, aby nebyla tak fádní a nudná. K tomu mohou dopomoci například mokasíny v zářivě zlaté barvě. Tyto boty se pyšní prémiovou kvalitou, jelikož jsou vyrobeny ze 100% kůže. Model do špičky s páskem vpředu skvěle doplní elegantně-ležérní model. Z kůže jsou vyrobeny i zlatavé měkké baleríny s pružným lemem a gumovou podrážkou. Střevíčky skoro jako pro opravdovou baletku.

Zdroj: H&M

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu