Lookbook Lindex jaro 2017

Lookbook Lindex jaro 2017

25. února 2017, Lookbook, Lindex, kolekce jaro 2017, Skandinávie, romantika, Asie, Afrika, volný střih, dámská móda, outfit

Sponzorované odkazy

Už se těšíte na jaro? Tak se těšte ještě více! Lindex si pro vás totiž nachystal mňamózní jarní kolekci Lookbook Lindex jaro 2017. A stojí opravdu za to!

Kolekce od Lindexu má velmi výrazné barvy a překvapivé kombinace vzorů. Setkává se v ní Lindexovská skandinávská romantická svěžest a horké módní vlivy Asie a Afriky. A tak vzhledem ke svěžím barvám, kterými je teplá žlutá, námořnická modř, vínová a oranžová, je jarní kolekce od Lindexu apartní.

Hlavním prvkem outfitů se stává vyladěná výrazná košile, k níž se váží další módní doplňky jako vázanky a široké manžety, k nimž se přidává kimono s neotřelými potisky a apartní široké kalhoty s postranními lemy.

Celá kolekce je laděna do volného střihu, s jemným zdůrazněním pasu, což dodává outfitům ryze ženský aspekt. Kousky jsou ozvláštněny sporty aspekty třeba jako stahovací šňůrky, zipy a proužky, a dále také doplňky, jako je čepice či nová ledvinka.

„Jarní kolekce Lindex pro rok 2017 přichází se zcela novým výrazem. Inspiraci si bere z celého světa a zaujme moderním pojetím afrických potisků, detailů a barev. Vytvořili jsme jarní kolekci, která působí svěže a zajímavě, a ženám, které ji budou nosit, nabídne spoustu možností pro osobní styling,“ říká Annika Hedin, ředitelka designového oddělení společnosti Lindex.

Lindex je jedním z předních evropských módních řetězců, který provozuje zhruba 480 obchodů v celkem 17 zemích. Patří k součásti skupiny Stockmann registrované ve Finsku. Mottem Lindexu je nabízet inspirativní a dostupnou módu ženám, které se o ni zajímají. Sortiment Lindexu je složen z různých konceptů dámské a dětské módy, spodního prádla a kosmetiky.

Jako mnohé firmy i Lindex slyší na obnovitelné zdroje, z nichž jsou z velké části vyrobeny jejich produkty.

Fotografie: Peter Gehrke

Styling: Jessica Pousette/Lindex Studio

Modelka: Gia Tang

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, líčení a make up, ostatní, ostatní, tašky a batohy a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu