Nej make-up? Ten od Dermacolu!

Nej make-up? Ten od Dermacolu!

23. února 2017, Dermacol, make-up, Dermacol Make-up Cover, Hollywood, nejúspěšnější make-up na světě, filmový make-up, perfektní krycí schopnosti, dlouhotrvající, zakrývá tetování, vysoký UV filtr, profesionální konturování

Sponzorované odkazy

Ikonický Dermacol Make-up Cover patří k nejúspěšnějším make-upům v Evropě, Asii, USA i v arabských zemích. Mohou za to jeho multifunkční vlastnosti, které si již 50 let pochvalují nejen běžné ženy, ale i profesionálové z oblasti maskérství na celém světě. České Dermacol kosmetika má svůj počátek již v 60. letech a to přímo ve Filmových ateliérech na Barrandově v Praze. Zde spolu spolupracovali kosmetičtí specialisté a vytvořili jeden z prvních krycích make-upů v Evropě a na světě vůbec. Roku 1969 se licence na něj podařilo prodat až do Hollywoodu a dnes zůstává označení ,,Dermacol“ nejen v Čechách synonymem pro make-up.

Dokonalé líčení během celého dne

Na naše československé rodinné stříbro proto nedáme dopustit a není se čemu divit. S Dermacol Make-up Cover vytvoří každá žena perfektní a dlouhotrvající líčení, které vydrží celý den. Make-up má rovněž vysoký UV filtr s OF 30, jenž chrání vaši pleť před negativním slunečním zářením, takže ho klidně můžete používat i v létě. Nemusíte se ani trápit nad tím, že byste nedokázala najít ten správný odstín. V nabídce je jich totiž rovnou třináct!

Z klasického make-upu od Dermacolu si můžete vytvořit i svůj vlastní BB krém. Pro běžné denní líčení vám totiž postačí, když si na hřbetu své ruky smícháte Make-up Cover s jakýmkoli denním krémem (například Dermacol Hyaluron Therapy) a máte vystaráno. Pokožka získá jednotný tón, ochranný UV faktor a díky kyselině hyaluronové obsažené v Dermacol krému i potřebnou dávku hydratace.

Perfektní krycí schopnosti

Další výhodou make-upu od Dermacolu jsou jeho dokonalé krycí schopnosti. Potřebujete zakrýt jizvičky, kruhy pod očima, akné, vyrážku či jiné kožní nedostatky? S Dermacol Make-up Cover to již nebude problém. Tento zázrak dokáže překrýt i velmi tmavá místa a dokonce i sjednotit pleť tak, aby vypadala přirozeně. S jinými konektory se vám mohlo stávat, že byla vaše pleť více vysušená. Kůže se odlupovala a bylo zapotřebí mastnějšího krému, aby váš obličej nevypadal jako maska. Dermacol Make-up Cover pleť nevysušuje, což je další vlastnost, kterou mnoho žen ocení.

Make-up Cover od Dermacolu dokáže zakrýt dokonce i tetování. Pokud se tedy chystáte na ples nebo jinou společenskou událost, už si nemusíte vybírat jen šaty, které potetované partie zakryjí. Užijte si odhalené ruce, záda i nohy. Použijte odstín make-up, který splyne s vaší pletí, a můžete vyrazit.

Profesionální konturování zvládnete i doma

Konturování linií tváře patří k oblíbeným technikám profesionálních vizážistů. S dvěma odstíny Make-up Cover ho však zvládnete i sama a to z pohodlí vašeho domova. Tmavší odstín se aplikuje na místa, které je potřeba potlačit (pod lícní kosti, boční strany nosu,…) a světlé odstíny, které chtějí naopak zvýraznit (koutky úst, oblast pod očima, střed nosu,…).

Zdroj: Dermacol

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii líčení a make up.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu