Zlatá horečka je zpět! / Jak nosit zlatou

Zlatá horečka je zpět! / Jak nosit zlatou

30. prosince 2010, dámské oblečení, zlatá, zlaté oblečení, šaty Silvestr, šaty na ples, party šaty

Sponzorované odkazy

Vraťte se zpět do osmdesátek a buďte 24karátová!

Kdy jindy, než na konec roku se oblečení ve zlaté hodí nejvíce. Je to čistě večírková a slavnostní barva, k normálnímu nošení se moc nehodí, snad jedině u nápisů na topech nebo flitrových ozdůbkách. Kvůli výše uvedeným věcem se v tomto článku zaměřím na oblečení, které si můžete obléci přímo na akci.

Zlatá se letos objevila na molech Balmaina, Alexandra McQueena nebo Lanvinu, inspiraci můžete okoukat právě tam.

3 typy šatů a topů vhodných na večer:

  • zlaté ozdoby jsou na pouze našité. Můžete si vybrat, chcete-li vypadat jako mořská panna, zkuste sáhnout po těch s velkoplochými zlatými flitry. Pokud se vám líbí styl 20. let, pořiďte si černé šaty s našitými zlatými řetízky.

Ženy, které jsou malinko oplácanější, by si na zlatou měly dávat pozor, protože zbytečně přidává kila. Proto by se měly zaměřit právě na tyto řetízkové, který mohou dotáhnout k dokonalosti.

  • Zlatá je přímo ve vzoru. Dotekem luxusu mohou být brokátové šaty se zlatými odlesky, dají se pořídit za příznivou cenu a vy v nich budete vypadat úžasně. Podobné se ukazují v celé McQueenově kolekci. Brokátové šaty mohou být zkombinované s červeným nebo zeleným tónem.
  • Zlatá není čistě zlatá, ale je jen v metalických odstínech, třeba s hnědou nebo s khaki. Ženy, které chtějí být originální, si mohou pořídit krátké balónkové, které sluší majitelkám štíhlých nohou.

Dalším možným jsou zlaté efektní volné topy, které doplňte o úzké džíny a krásnými botami na podpatku a psaníčkem. Už druhým rokem jsou trendy obrovské náhrdelníky, které jsou buď složeny ze spousty jednotlivých, nebo tvoří celek. Jimi můžete zlatou doplnit, další variantou je vzít si jedny opravdu objemné k jednoduchému outfitu, které spolu s nimi vytvoří nádhernou kombinaci. Stačí málo, k nenápadnému oblečení si také můžete vzít velké psaníčko se zlatými flitry a doslova zazáříte.

Cokoli v kombinaci černá-zlatá bude vypadat chic, skvěle bude působit i s čokoládově hnědou. Mějte na paměti, že stříbrná se zlatou na oblečení k sobě moc nejdou. Snažte se kombinovat zlatou pouze s jednou barvou, více ne. Zlatá zaujme sama, proto už s ní neslaďujte třeba boty. Nejlépe budete vypadat, když budete volit spíše neutrální nude nebo světle hnědé odstíny.

Zdroje: polyvore.com, jovani.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu