Valentýn s Pandorou

Valentýn s Pandorou

7. února 2017, šperky, Pandora, Valentýnská kolekce, Valentýn, valentýnské dárky

Sponzorované odkazy

Svátek svatého Valentýna se neúprosně blíží a možná právě sháníte ten pravý dárek, jímž dáte svou lásku dostatečně najevo. Dárek však nemusí patřit jen partnerovi, stejně tak můžete oslavit lásku s kamarádkou, sestrou či maminkou. A právě jim jistě vykouzlí úsměv na rtech a radost v tváři některý ze šperků Pandora. Nakoukněte s námi do jejich valentýnské kolekce.

Motivy lásky

Valentýnské šperky nemusí být zdobeny jen červenými srdíčky. V kolekci Pandora Valentýn 2017 najdete jedinečnou a originální interpretaci symbolů lásky, která vás zkrátka okouzlí. Amorovy šípy lásky, kapičky, mašličky ale samozřejmě také srdce zdobí hravé a živé šperky, jimž nechybí elegance a nádech nedosažitelného luxusu.

Zasaženi láskou

Pandora se netají tím, že i ji zasáhla láska, a esenci tohoto úžasného pocitu vtělila i do nové kolekce šperků. Každý ručně vyhotovený šperk v sobě nese poselství lásky a dokonale interpretuje to, co toto slovo znamená pro darujícího i obdarovaného. Do této kolekce tak úžasně zapadají náušnice Pavé kapky ze sterlingového stříbra, jež se dají nosit dvěma způsoby. Vpředu může být vidět malá nebo větší kulička v závislosti na vašem přání. Zdobeny jsou více než třemi sty kubických zirkonií, jež byly všechny zasazeny ručně. Tradiční lásku pak můžete oslavit prostřednictvím prstenu Srdce navždy. Zdobí jej dvě kubické zirkonie ve tvaru srdce na konci obroučky, jež mohou symbolizovat dvě srdce bijící jako jedno či pevné pouto přátelství.

Milostné pocity

Pandora letos oslavuje veselou stránku lásky s hravými motivy, jež známe z valentýnek z našeho mládí. Miniaturky ve tvaru srdce, šípu a pop-artového nápisu „love“ jsou určeny pro použití s medailonkem. Svou zamilovanost tak můžete s jeho pomocí dávat na odiv světu neustále. A až se vám miniatury okoukají či už nebudou aktuální, můžete je vyměnit za jiné motivy a vyprávět tak zcela jiný příběh. Tento šperk s velmi širokým významem potěší i vaši nejlepší přítelkyni, nebo si jím můžete udělat radost sama. Noste své pocity blízko srdci s Pandorou!

Foto: Pandora

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu