Tečka outfitu? Módní kabelky!

Tečka outfitu? Módní kabelky!

20. února 2017, Vuch, Sense Collection, Buddy, Art, luxusní kabelky, módní kabelky

Každé oblečení vyžaduje sladění jak v barvě, tak ve stylu i příležitosti pro níž se oblékáte. Dohromady tvoří outfit. A jeho tečkou jsou módní doplňky – šperky, šátek, či šála, boty, rukavice.

Mezi nezbytné (a praktické) doplňky bezesporu také kabelka. A tak jí věnujte mimořádnou pozornost. Tenhle kousek si to určitě zaslouží, protože nejenže je doplňkem, ale uchováváte v něm všechny nezbytné maličkosti, jež potřebujete mít u sebe když vyrazíte do terénu.

Kabelka Honesta, Sense Collection

Těmi jsou mimo klíčů od vašeho příbytku, peněženky a dokladů i další potřeby, což je odvislé od toho kam míříte. Je li to do práce či na obchodní schůzku, tak přidáte i psací potřeby, diář a třeba potřebné podklady. Pokud vyrážíte na nákupy, tak do kabelky patří i nějaká lehká, skladná a ideálně látková nákupní taška. Ovšem máte li sraz s kamarádkami či rande, určitě nesmí chybět malá etue s pomádou na rty, zrcátkem, rtěnkou, tužkou na oči, řasenkou a transparentním pudrem.

Kabelka Naomi, Buddy Collection

Podle příležitosti kvůli níž vyrážíte z domu také volíte velikost kabelky. Některé jsou dnes natolik sofistikované, že jsou kvalitní, v trendy barvách, dostatečně prostorné, se členěným vnitřkem a vypadají velmi krásně. O tom svědčí i luxusní řada kabelek designové značky Vuch. Řada sestává ze tří kolekcí: Sense, Buddy a Art Collection.

Kabelka Proudi, Sense Collection

Jejich krásné, nadčasové a přitom trendy barevné kousky mají své kouzlo. Mimo zpracování, designu a barevnosti třeba v tom, že vám nevymetou celou peněženku (k mání jsou nyní v cenách od 640 do 1390 Kč), a navíc každá z kabelek se hodí vždy pro vícero příležitostí. Mohou se tak lehce stát vaším praktickým (a návykovým) parťákem.

Zdroj foto: Vuch

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii luxusní kabelky a módní kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu