Lisca v pařížském světě krajek

Lisca v pařížském světě krajek

5. února 2017, Salon International de la Lingerie, Lisca, Paříž, krajka, spodní prádlo

Sponzorované odkazy

V konci ledna proběhl pařížský veletrh spodního prádla Salon International de la Lingerie. V jeho rámci se prezentovalo 480 značek z 37 zemí a jednou z nich byla i slovinská značka Lisca s tím nej ze své kolekce pro podzim a zimu 2017.

Návštěvníci mohli spatřit krásnou expozici s modely značky Lisca a Cheek by Lisca ihned po vstupu na výstaviště. Svůdné průsvitné materiály, romantické krajky a módní barvy, které tvoří tyto modely, jistě stojí za shlédnutí. Potvrzovaly to nejen pohledy návštěvníků, které se nemohly odtrhnout od modelky oblečené do svůdného setu Queen Rose.

Queen Rose podprsenkaQueen Rose podprsenka

Trend forum

A nejdůležitější událostí pařížského veletrhu je Trend Forum. Část, kdy odborníci každoročně vybírají jednotlivé sety spodního prádla, které dle jejich úsudku nejvíce udávají trendy. Stejně jako v minulých letech byla Lisca označena trendsetterem, a to díky svému svůdnému červenému modelu Queen Rose. Ten se vyznačuje trendy střihem, vášnivou rudou barvou a krásným romantickým vyšíváním.

Lisca v Dualismu

Během veletrhu proběhlo mnoho přehlídek, které představovaly nejžhavější trendy spodního prádla a domácího oblečení. Modely Lisca byly prezentovány během hlavní přehlídky veletrhu s názvem Dualismus. Příběh přehlídky provedl diváky z nebeského ráje plného bílého krajkového prádla do samotného pekla, kde sexy ďáblice oblékly tři černé sety Lady Moon a Queen Rose z kolekce Lisca Selection.

Queen Rose kalhotkyQueen Rose kalhotky

Lisca byla pořadateli rovněž vybrána pro speciální přehlídku The Selection, která je výběrem nejmódnějších značek a modelů. Značku Lisca reprezentovala tyrkysová trojúhelníková podprsenka ze série Beauty.

Zdroj foto: Lisca.com

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, spodní prádlo a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu