Kousek valentýnského luxusu

Kousek valentýnského luxusu

13. února 2017, DIC, šperky, klenoty, den svatého Valentýna, dárky

Sponzorované odkazy

Výběr vhodného dárku na den svatého Valentýna není snadný. Ze všech stran se na nás valí vlna inspirace, ale většina z nás chce darovat dárek od srdce, takový, v němž se budou dokonale zrcadlit naše city k obdarovanému. Jako skvělá varianta se tak jeví šperky. Mají v sobě dávku luxusu, takže dotyčnému dokážeme, jak moc si ho ceníme, zároveň si díky pestrému výběru můžeme zvolit, co má šperk říci.

Symbolika drahokamů

Drahokamy oplývají osobní symbolikou a každý kámen se hodí k určitému typu člověka, například podle povahy či znamení zvěrokruhu. Své lásce tak díky tomu můžete vybrat šperk na míru. Pokud si nevíte rady, vsaďte například na šperky, jejichž části jsou vzájemně propletené a překrývají se, čímž dávají najevo partnerské pouto. Přesně tak vypadá například prsten DIAMOND X, u nějž se navzájem překrývají dvě řady diamantů. Pořídit jej můžete u DIC za 19 600 Kč.

Šperk podle délky vztahu

Jestliže jste na začátku vztahu a nejste si úplně jisti vkusem své partnerky, pak zvolte jednoduchý a vkusný klenot, čímž nešlápnete vedle. Zdobit jej mohou kameny, jež jsou voleny podle jejího měsíce narození. Pro dlouhodobější vztah bude vhodným dárkem například diamantový přívěsek ve tvaru srdce, pro ještě delší pak zásnubní prsten. Den svatého Valentýna vytváří bezpochyby dokonalou atmosféru pro žádost o ruku a zbývá tak jen vybrat ten „správný“ prsten. DIC nabízí celou řadu modelů, z nichž si zajisté vyberete i vy. Výrazným kamenem například upoutá AMADEUS, jehož cena začíná na 60 000 Kč.

Dárky pro partnera

Den svatého Valentýna není jen o obdarovávání žen, ale dárkem můžete ocenit i svého vyvoleného muže. Jistě jej potěší například hodinky či plnicí pero. Pokud však chcete být poněkud originálnější, sáhněte po prstenu. I ty mohou být pro muže vhodným doplňkem a podtrhnout tak jeho osobní styl. Při výběru myslete na to, že pánské prsteny dávají najevo jeho moc a sílu. Zvolit můžete například prsten PARTNER osazený 35 diamanty, nebo SIGNET YELLOW ze žlutého zlata.

Foto: DIC

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu