Jak být šedobíle apartní?

Jak být šedobíle apartní?

15. února 2017,

Sponzorované odkazy

Zima je v plném proudu a dle předpovědí počasí nebude v dohledné době ubírat na své ledové intenzitě, ba spíše naopak. Je možno být i tak šik?

Dámské šatníky jsou nyní soustředěné na huňaté svetry, teplé bundy a oblečení, které zahřeje. Zima je však dlouhá, a jak známo nám ženám nestačí pouze jeden svetr a teplá bunda. Ženy chtějí být i v krutých mrazech šik.

I v zimě je možná elegance a ženskost

Výběr zajímavé dámské módy v období zimních měsíců je mnohdy docela oříškem. Dáváme přednost spíše konzervativnímu praktickému oblečku bez nápadu s absencí ženskosti. Nová kolekce dámské módy s názvem LEEDA, vás však jednoznačně upoutá hravou nápaditostí a neotřelým mladistvým designem. Nadčasová kolekce zn.LEEDA v sobě snoubí elegantní prvky módy s mladistvým sportovním nádechem.

V jednoduchosti je krása

Celá nová módní kolekce zn. LEEDA, naplňuje toto heslo beze zbytku. Na své si přijdou milovnice dámské módy, která je originální, neotřelá s moderně řešenými geometrickými vzory v podobě velkoplošných tisků. Střih dámských šatů je vždy jednoduchý, minimalistický, prakticky zaměřený a hlavně – nadčasový. Vkusně řešené doplňky v podobě šperků s ručně našívanými krystaly dodávají kolekci šmrnc a ženskost.

Šedobílá apartnost

Barvy dámských šatů jsou nádherně sladěné v trendy šedou melanž v kombinaci s bílou, reflexní žlutou i elegantní černou s barevnými detaily. Kolekce využívá funkční materiály, jako je například Coolmax. Hlavní slovo má transparentní lehký tyl v kombinaci s teplákovinou, která je nejen praktická, ale příjemná na nošení a údržbu.

LEEDA je prostě IN a baví

Hodí se nejen na běžné nošení do zaměstnání, ale skvěle vás reprezentuje na společenských akcích, s úspěchem doprovodí na večírek a díky své moderní variabilitě rozhodně nepohrdne ani kombinací s klasickými džínami.

Zdroj foto: Leeda

Autorem článku je Petra Fenclová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu