Udělejte si doma jaro už teď! Letos ve svěže zelené v kombinaci s šedou

Udělejte si doma jaro už teď! Letos ve svěže zelené v kombinaci s šedou

14. února 2017, slevy, KIK

Zima už je dlouhá, únavná a letos poměrně tuhá. Poprvé se teploty dostaly k nule už v říjnu a od té doby nijak neoteplilo. Sluníčko a trocha svěžího jarního vzduchu nám scházejí čím dál víc. Ale nezoufejme, malou předpremiéru jara si můžeme už teď udělat u nás doma!

Svěží jarní zelená

S jarem je neodmyslitelně spjatá svěží zelená barva mladých listů stromů a čerstvé trávy. Pohled na jarně olistěnou bukovou stráň, která září jasně zelenými odstíny, nám dodá energii na celý den. Na tento luxus si sice ještě pár měsíců počkáme, ale doma už se nám může zelenat kdeco. Vzhledem k příznivým účinkům zelené barvy ji můžeme umístit do každé místnosti, počínaje ložnicí, přes kuchyň, koupelnu a dokonce i v předsíni – tam nám totiž pomůže k dobré náladě jak při odchodech z domu, tak před vstupem do samotného bytu.

V kontrastu šedá

Abychom to se zelenou nepřehnali, mírně ji utlumíme v kombinacích s barvou šedou. Ta totiž působí přesně opačně než barva zelená – snižuje aktivitu, podporuje lenost, je spojená trochu i s nudou či dokonce smutkem.

Kombinací obou barev dosáhneme vyváženého barevného efektu na naši mysl a náladu.

Na tohle mysleli také v prodejnách řetězce KIK, kde některé zboží s jasně zelenými barvami zahrnuli do KIK aktuálního letáku na tento týden. Takže vše teď koupíte za skvělé ceny.

Co doma vytunit zelenými a šedými odstíny nejen z KIKu?

V ložnici
Určitě bude zelená s kapkou šedé slušet našim peřinám. A to jak v ložnici, tak i v dětském pokoji. Když k tomu z nabídky KIKu přidáme jasně zelená napínací prostěradla, tak naši snahu o rozjaření úspěšně podpoříme. Pokud ložnici ještě doplníme svíčkami v zelené barvě, bude tam jaro jako doma.

V obyváku
V nejvytíženější místnosti celého bytu se rozjaření nabízí pomocí dekorativních polštářů a dek v jasně zelených barvách, dále pomocí svícnů, podložek na konferenční stůl, nebo třeba krásně zelenkavými keramickými vázami. To vše najdete v KIKu také, stačí se v prodejně porozhlédnout. Nebo se nechte nalákat aktuálním slevovým letákem KIK, stojí za zhlédnutí. Pokud jste lidmi činu, vymalujte jednu stěnu v obýváku na zeleno. Nebo na ni umístěte jasně zelené aplikace, například samolepky.

V koupelně
V koupelně vše osvěžíme zelenými ručníky, třeba i v kombinacích s šedou barvou. K tomu šedá koupelnová souprava, do níž pořídíme jasně zelená mýdla. Pokud nás už nebaví starý sprchový závěs, jistě nic nezkazíme novým, v kombinaci jasně zelených barev! Dokonalé jaro i tady.

V předsíni
Regály, šuplíky, textilní i proutěné košíky, botník – to vše můžeme pořídit (nebo natřít) v zelených tónech. Jarní barvy patří mezi ty, které nikdy neomrzí. Když si netroufáme improvizovat, umístíme na stěnu předsíně alespoň obraz s jasně zelenými motivy.

V kuchyni
Vybavme kuchyni nádobím z KIKu ve svěžích zelených odstínech a hned se nám bude vařit lépe. Můžeme pořídit třeba jen škrabku nebo nůž, v nabídce najdeme však i celé soupravy keramického nádobí, elektrických pomocníků nebo třeba nádobí k servírování – vše v odstínech zelené.

V dětském pokoji
Namalujme s dětmi svěží jarní obrázek a pověsme ho na zeď! Tak si doma zařídíme dokonalé jaro, ze kterého budeme mít radost ještě dlouho. Stačí nám k tomu souprava akrylových barev, štětců a čtvrtka, případně plátno.

Na parapetech oken můžeme pěstovat řeřichu, rukolu, cibuli, petrželové a mrkvové natě, trojbarevný laskavec či jakékoliv microgreens (mladé výhonky zeleniny), které nám nejen zpříjemní pohled na okno, ale v pokrmech nám dodají tolik potřebou energii a vitamíny. To abychom do nadcházejícího období jara vstoupili v co nejlepší kondici.

Obchody KIK vám pravidelně přinášejí širokou nabídku z oblasti aktuální módy cenově dostupné pro každého. Zaměřuje se však i na cenově výhodné doplňky, domácí textil a domácí potřeby. Vše designově vyladěno, abyste mohli nakoupit pohodlně, levně a k vaší spokojenosti. Pokud byste chtěli doplnit byt nebo šatník, případně zimní zahradu i jinými jarními prvky, mrkněte na www.letákomat.cz, který přináší slevové akce spousty obchodů až k vám domů. Nemusíte listovat horami papírových letáků a pak přemýšlet, kam s nimi! Stačí pohodlně klikat online.

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu