Pánové, buďte šampioni: s Champion!

Pánové, buďte šampioni: s Champion!

21. února 2017,

Sponzorované odkazy

Championi můžete být vždy, nejen jako „trhači" nějakých sporty či jiných rekordů! Jak je to možné? Třeba se značkou Champion.

Champion je sice sportovní značka, ale určitě není určena jen bořitelům rekordů. Značka začala bodovat na amerických univerzitách, kde se to univerzitním sportem jen hemžilo. Byla založena v roce 1919 v Rochesteru ve státě New York., a to bratry Feinbloomovými z Rochesteru jako Knickerbocker Knitting Company. A i když oblékala v prvopočátku především vrcholové sportovce z celého světa, tak dnes můžete být šampiónem i vy a obléci si nějaký ten kousek od této značky.

Champion Crewneck SweatshirtChampion Crewneck Sweatshirt

Champion Crewneck Sweatshirt

Je olivové pánské triko s dlouhým rukávem, s šedou melanží. Champion Crewneck Sweatshirt ze směsi 90 % bavlny a 10 % polyesteru. Má modré a bílé části, a k tomu logo na hrudi. V současnosti je k mání se slevou a tak namísto původních 2650 Kč dáte za něj 2090 Kč.

Champion Reverse Weave Allover CrewneckChampion Reverse Weave Allover Crewneck

Champion Reverse Weave Allover Crewneck

Zajímavé triko s dlouhým rukávem, v šedé melanži ze směsi 90 % bavlny a 10 % polyesteru, s modro červeným printem loga po celém triku. Champion Reverse Weave Allover Crewneck je k mání se slevou z původních 2390 Kč za 1890 Kč.

Champion Heavy Satin Coach JacketChampion Heavy Satin Coach Jacket

Champion Heavy Satin Coach Jacket

A co takhle bundu pánové? Tmavě modrá pánská baseballová bunda s logem na přední části a motivy na rukávech by byla prima. Champion Heavy Satin Coach Jacket ze 100 % polyesteru není sice ve slevě, ale jistě stojí za to, vyjde vás na 3490 Kč.

Campion Hooded SweatshirtCampion Hooded Sweatshirt

Campion Hooded Sweatshirt

A jako čtvrtou tady máme jednu parádní mikinu s kapucí a klokaní kapsou od značky Champion, která má (jak jinak) logo na hrudi. Campion Hooded Sweatshirt má barevné provedení – šedivo červené s tmavě modrou. Ani tenhle kousek není ve slevě, ovšem za 2890 Kč určitě udělá hodné parády.

Vybrali jste si pánové?

Zdroj foto: Queens.cz

Autor: Pavla Jelínková

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii jaro, pánské oblečení, slevy a výprodeje, slevy a výprodeje a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu