Objevte nový sportovní trend s H&M

Objevte nový sportovní trend s H&M

11. března 2017, H&M, dámské oblečení, retro, streetwear, sportovní trend, nová kolekce, stylová, trendy, ležérní, tepláky, sportovní podprsenka, mikina s kapucí, legíny, tenisky, must-have,

Sponzorované odkazy

Také vám přijde, že se v poslední době se sportovní módou přímo roztrhl pytel? Není to jen vaše zdání, ale jde o holý fakt. Módní značky zřejmě tuší, že se především euro-americký svět zaobírá problémem, jak se zbavit přebytečných kil a ukázat v nadcházející letní sezóně prima postavičku v plavkách. Tento sporty styl nesouvisí však jen se sportem jako takovým. Sportovní móda se totiž vyznačuje ležérností, pohodlností, příjemnými materiály a to jsou další důvody, proč se o ni tolika značek stále zajímá. Sportovní trend je prostě tu a dámské oblečení se mu rozhodně nevyhýbá ani u značky H&M.

Sport v nové sezóně

Nový sportovní trend se u H&M projevuje opravdu velice přesvědčivě, jelikož v sobě ukrývá ihned několik aktuálních trendů. Sportovní móda H&M je totiž nejen stylová, ale i retro a lze ji vnímat rovněž jako zástupce STREETWEAR módy, která na jaře a v létě 2017 bude vévodit veškerým módním žebříčkům. Podle mého názoru je kouzlo také v tom, že se tato ležérní móda hodí prakticky pro všechny. Nemusí se ji stydět oblékat plnoštíhlé ženy nebo ženy malého vzrůstu. Padne prostě všem bez ohledu na to, jestli sportujete pravidelně či vůbec.

Atletická éra

A co konkrétně vlastně nová sportovní kolekce od značky H&M nabízí? Narazíme zde například na trend odhalené kůže, kdy funguje sportovní podprsenka jako zcela normální top. Perfektně totiž zapadá do outfitu tvořeným širokými kalhoty a sportovní mikinou. Další novinka z kolekce může být pro mnoho z nás poněkud zvláštní. H&M přímo glorifikuje naprosto absurdní módní kousek, jakým jsou tepláky, a navíc ho dává do kombinace s vysokými podpatky. Je však na jednu stranu dobré, že ani za takovýto módní výstřelek nás nemůže pomluvit ani profesionální stylista. Jedním z dalších (nikoli však posledním) must-have kouskem je sportovní dámská mikina s kapucí, kterou bude ,,in“ nosit s klasickými černými legínami, jež mimochodem zaznamenávají obrovský comeback, a jednoduchými teniskami. Vytvoříte tak perfektní každodenní nenucený look.

Zdroj: H&M

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu