Jak na dárek, obzvláště ten svatební?

Jak na dárek, obzvláště ten svatební?

23. února 2017, originální svatební dárek, adrenalin, romantika, vodní řádění, indoor, skydiving, surfing

Také mnohdy nevíte, co svým blízkým podarovat? Řešíte stále dokola, co komu koupit? A obzvláště týká li se to takového zásadního kroku jako je vstup do manželství? Je velmi těžké vybrat svatební dar, který by odpovídal alespoň trošku představám novomanželů. Tak to zkuste jinak!

Ptáte se tedy jak? Tak trochu netradičně! Dnešní doba je výborná tím, že nám nabízí mnohé možnosti, které kdysi nebyly, a tak se novomanželé museli spokojit s nějakým praktickým dárkem do domácnosti (většinou), nebo finanční hotovostí (často). Ovšem nejen doba i lidé vstupující do manželství se mění. Třeba by ti dnešní novomanželé volili úplně něco jiného!

Romantika

Zkuste jim darovat originální svatební dar ve formě romantického zážitku. Možností je mnoho, ale třeba takový nevšední pobyt v krásné přírodě a projížďka na fríském koni by mohlo být to pravé ořechové. Říká se, že pohled na svět z koňského hřbetu je nejkrásnější, a je li tím koněm fríský koník, nemá to chybu. K tomu krásná krajina s romantickými zákoutími, a jen oni dva – a pak noc v country stylu na gruntu. To je balzám na tělo i dušičku. Tipy na originální svatební dary najdete na adrese https://www.firmanazazitky.cz/…vatebni-dar/.

Vodní řádění

Podarovat můžete ale i pohyb, a je li ve vodě, je o to parádnější. Taková návštěva surf arény jistě stojí za to, a může být neopakovatelným zážitkem. Indoor surfing je novinka, která nyní dorazila i do Česka. Tak ji novomanželům dopřejte! Nemusí nikam k moři, stačí navštívit Surf arénu se simulátorem pro surfování a vyrazit na speciálním prkně. Stačí malinko zácviku a neopakovatelný zážitek je tu.

Adrenalin

Dobrou volbou je netradiční adrenalinový dárek. Třeba s nádechem létání, ten úžasný pocit volnosti. Tím může být indoor skydiving, což je možnost „zalétat si“ uvnitř arény Hurricane factory v letové komoře. Je to bezpečné a s instruktáží. Odevzdat se proudění vzduchu a poddat se vzrušení z volnosti, a zkusit létat jako ptáci.

Tyhle netradiční dárky ozvláštní svatební den a novomanželé budou na něj i zážitky z darů rádi vzpomínat.

Zdroj foto: Fimanazazitky.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii ostatní a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu