Zachumlejte se do pletené šály

Zachumlejte se do pletené šály

22. prosince 2010, pletená šála, šály, zara, orsay, topshop, šály, dámské šály, pletené šály

Sponzorované odkazy

V zimě je pro všechny z nás prioritou být neustále v teple, i když rtuť teploměru bezohledně klesá hluboko pod bod mrazu. Kabát nebo bunda je samozřejmě základ, nic ale nezahřeje krk a klidně i tvář lépe než pletená šála, která navíc i z obyčejného jednobarevného kabátu dokáže vykouzlit dokonalou módní kreaci. Na pultech obchodních domů jich najdeme bezpočet, stačí si jen vybrat tu pravou. Výhodou je, že za ně rozhodně neutratíme půlku výplaty, a proto jich můžeme vlastnit více a svůj look tak neustále díky tomuto úžasnému doplňku obměňovat. Pojďme se proto společně projít nabídkou pletených šál, která je téměř nekonečná.

Elegantní šály z Orsay

Zastánkyně ženského a klasického vzhledu si jistě vyberou z nabídky značky Orsay, která svým zákazníkům přináší spíše elegantní pletené šály. Objevují se převážně v jednobarevných formách, ale i to má své výhody, například výbornou kombinovatelnost s mnoha druhy kabátů nebo bund. Skvěle se navíc hodí pro všechny generace žen. Nebojte se proto osvěžit šedý kabát fialovou šálou a pokud se výraznějším barvám raději vyhýbáte, černou nikdy nic nezkazíte.

Mladistvý Topshop

Trochu barevnější a „šmrncovnější“ pletené šály objevíte na pultech značky Topshop. Je sice pravda, že se hodí spíše pro mladší slečny a paní, ale vyhýbat se jí nemusí nikdo. Záleží na spíše na stylu, který je vám vlastní. Topshop se navíc nebál kombinovat barvy a proto tu najdete i krásné dvoubarevné ** šály**, které dokáží rozzářit celý váš look.

Různorodá Zara

Troufnu si říct, že u značky Zara si vybere snad každý. Nabízí totiž pletené šály mnoha a mnoha různých stylů – od veselých pruhovaných, přes klasické jednobarevné až po ty elegantní a zajímavě pletené.

Pletené šály jsou téměř nepostradatelným módním doplňkem, který je navíc praktickým pomocníkem do mrazivých zimních dnů. Nejenže s nimi tedy zabráníte nachlazení a nepříjemné bolesti v krku, ale zařídíte si tak i dokonalý a stylový vzhled. Pletené šály vám prostě udělají radost, proto hurá pro ně.

Zdroj: www.world.orsay.com, www.zara.com, www.topshop.com, Hemera/Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu