Tezenis: Run - move - fast!

Tezenis: Run - move - fast!

15. března 2017, Tezenis, dámské oblečení, sportovní móda, dámská sporty móda, kolekce Run - move - fast, fitness, pokrokové materiály, legíny, komplet, top, mikina, tílko, rozjasňující prvky, geometrické vzory, army vzory,

Sponzorované odkazy

Připravte se na trend nové sezóny, kterým je dámská sporty móda. Nezáleží na tom, jak blízko ke sportu máte, zde se nestanovují žádná pravidla. Sportovní móda totiž sluší i plnoštíhlým ženám. Důležitá je u ní pohodlnost a přirozenost. Značka Tezenis právě nyní přichází s novinkou, kterou je kolekce Run – move – fast. Přináší sportovní oblečení, které klade důraz na ženskost, inovativnost a originalitu. Jedná se o oblečení, které je vhodné nejen pro fitness, ale i pro volnočasové aktivity.

Nejnovější kolekce od Tezenis by měla přímo vyburcovat ženy ke sportu. Apeluje na ně, že jsou mnohem silnější, než si myslí. Stačí být jen aktivní a udělat ten prvotní krok k tomu, co by se pro mě mohlo stát další oblíbenou aktivitou. A k tomu všemu dopomáhá trendy sportovní oblečení od značky Tezenis, která nabízí technické a pokrokové materiály. Nejedná se však o žádné nudné unylé kousky. Naopak kráčí ruku v ruce s aktuální módou a to díky stylovému designu a propracovaným detailům.

Podle Tezenis by ve vašem jarním šatníku rozhodně neměly chybět některé základní kousky z kolekce Run – move- fast. Za must-have oblečky se zde považují mikiny, topy z mikrovlákna a legíny, které jsou zdobené jednak geometrickými tvary, tak i tečkovaným efektem. Dokonalou siluetu pak vytvoří rozjasňující prvky, jež mají fluorescentní odstíny. Ty zajisté oceníte při sportování venku za snížené viditelnosti. Fungují totiž jako doplňkový reflexní prvek.

Legíny a topy se povětšinou v nové kolekci Tezenis shodují v barevnosti, proto se také prezentují jako jeden komplet. Lze objevit ale i tílko sportovního střihu, které má na sobě potisknutý nápis. Tento kousek se například hodí pro všechny, kteří ocení praktičnost. To samé by se dalo samozřejmě napsat i o mikině s dlouhým rukávem, kapucí, zapínáním na zip a lemováním.

Zdroj: Tezenis

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu