Na světě je nová kolekce Lindex Tomorrow 2017 by Evelin Kägo!

Na světě je nová kolekce Lindex Tomorrow 2017 by Evelin Kägo!

17. března 2017, Lindex, Evelin Kägo, kolekce Lindex Tomorrow 2017, univerzita Swedish Schools of Textiles, soutěž, design, vítězka, Palladium, Nový Smíchov

Sponzorované odkazy

Značka Lindex je jedním z předních evropských módních řetězců a i to je jeden z hlavních důvodů, že si dovoluje oceňovat mladé tvůrce za nejlepší návrhářský nápad. Letošní vítězkou se stala Evelin Kägo a na oslavu jejího vítězství bude zákazníkům značky Lindex představena nová kolekce Tomorrow 2017, na které se podílela i univerzita Swedish Schools of Textiles, aby podpořila nové tváře v oblasti návrhářství. Škola je zaměřena na výuku a výzkum v oblasti oděvů a designu. Značka Lindex toto vzdělání podporuje a zároveň je hrdým sponzorem tamější absolventské módní přehlídky. Vítěz rovněž obdrží stipendium ve výši 50 000 SEK (cca 141 000 Kč) a možnost podílet se na tvorbě unikátních kolekcí pod záštitou značky Lindex.

„Získat ocenění společnosti Lindex za nejlepší návrhářský nápad je prostě úžasné. Hlavním motivem kolekce je vztah mezi pletenými a potištěnými vrstvami látek oděvů, stejně jako snaha prozkoumat to, jak barvy ovlivňují jedna druhou. Spolupráce se značkou Lindex mi dává příležitost pracovat se svými návrhy ve větším měřítku a zároveň je představit většímu počtu lidí,“ říká vítězka Evelin Kägo.

Kolekce Lindex Tomorrow 2017 by Evelin Kägo vás nadchne svým entusiasmem a energičností. Do rovnováhy se zde dostávají plné a průhledné plochy. Výsledkem je pětice módních kousků, které se všechny vyznačují experimentálními barevnými prvky. Do popředí se zde dostávají trendy barvy, jako jsou žlutá, cihlová, tyrkysová a tmavě modrá. Jejich velikou výhodou je to, že se dají společně kombinovat, ale mohou velmi dobře posloužit i jako solitéry.

Dámská móda v nejnovější kolekci Tomorrow je uvedena do prodeje od začátku února a vy ji budete moci zakoupit v kamenných obchodech značky Lindex v Obchodním centru Palladium Praha a Obchodním centru Nový Smíchov rovněž v Praze a samozřejmě také online na stránkách Lindex.com.

Zdroj: Lindex

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu