Jaké trendy frčí letos na jaře?

Jaké trendy frčí letos na jaře?

14. března 2017, kabelky, lodičky, guess jeans

Ťuky, ťuk, jaro je tady! A s ním i větší pestrost, volnost i barevnost ve vašem šatníku, než tomu bylo v zimě. Ta pomalu a nerada odchází a nám se skýtá možnost uvolnit se a oblékat se volněji a méně.

A jaké trendy frčí letos na jaře? Geometrické, zelené a originální. Když zakomponujete tyto tři prvky do svých outfitů, neprohloupíte. Udávají tón letošní jarno-letní módě, ať už máte rádi a upřednostňujete jakýkoliv styl.

Geometrie na vzestupu

Mezi vzory letos dominují geometrické. Ideálně přímky, čáry a linky, vlnovky, ale i kola a kruhy. Pruhy – vertikální, horizontální i asymetrické. Kostky malé i velké. Rybí vzor v jakémkoli pojetí i barevnosti. Linky a čáry jemné, silné i neotřele pojaté. Vlnovky jakékoli. Kola a kruhy střední a expresivně pojatá. Budou skvěle vypadat na triku, šatech či kabelce. Rafinovaněji pak geometrické struktury vyznívají i ve střihu, kde působí jako zajímavý akcent outfitu.

Svěže se zelenou

Svěží zelená alias Greneery je letošní královnou barev dle institutu Pantone. A tak se ji nebojte používat ve svých outfitech. Osvěží je, dodá jim jarní nádech a veselost. A to je v počátku jara nezbytné. A nezapoměňte při tom i na boty! Takové lodičky v trendy zeleném svěžím odstínu nezůstanou zcela jistě nepovšimnuty!

Neotřele a originálně

A do třetice originalita. Ta se snoubí nejen s tím, jaký styl i barevnost vy sami upřednostňujete, ale také s vtipem a neotřelostí. Parádními kousky, které nepostrádají vtip i trošku bláznivého módního puncu, se pyšní dnes mnohé značky, mezi nimiž vyniká Guess Jeans, jako guru denimového světa. Jejich kousky nepostrádají duši a mají svůj styl.

Mít svůj vlastní styl

Vždy je dobré mít svůj vlastní styl, jak jednotlivé kousky sladit do vhodného outfitu tak, abyste se v něm cítili dobře a svobodně. Je prima mít na zřeteli módní trendy, i novinky, a to co právě frčí, a přitom být sví a osobití v projevu i oblékání. To je motto doby, které frčí ze všeho nejvíce. A to dává soudobému odívání vysokou míru svobody.

Zdroj foto: Pixabay.com; Answear.cz

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu