Užijte si trendy hrátky s Nila!

Užijte si trendy hrátky s Nila!

25. března 2017, Nila, Amedangels, dámské oblečení, pánské oblečení, ležérní, hravé, lehké, jaro 2017, biobavlna, tencel, bio kvalita, 100% bavlna, trendy, udržitelné zdroje, krásné střihy, férové materiály, německá značka

Sponzorované odkazy

A už opět je tu Nila s nabídkou sortimentu další značky, které není rovněž jen tak lhostejné životní prostředí a je to německá Armedangels. Tato značka vznikla roku 2007 na popud dvou přátel, kteří nechtěli jít s davem. Jiná cesta pro ně znamenala oprostit se od otrocké práce, chemikálií a masové produkce, která stále ještě ve 21. století sužuje módní svět. Armedangels má v dnešní době již padesátičlenný tým a v Německu je právem považována za jednu z nejvýznamnějších udržitelných módních značek. Ve svých kolekcích vsázejí na organické a férově obchodované materiály a samozřejmě i krásné střihy. Co může totiž potěšit více nežli ekologický módní kousek, který je navíc trendy?

Móda Armedangels – lehká a hravá

V kamenném obchodě nebo na internetovém e-shopu Nila naleznete v tuto chvíli nejen dámské oblečení od značky Armedangels, ale i pánské. Vybírat budete moci z triček, topů, košil, svetrů, sukní, šatů, šortek, kalhot i čepic a šál. Všechny tyto kousky jsou pro letošní jaro jako stvořené. Z módních kousků značky Armedangels můžete totiž vytvořit perfektní ležérní outfit, který se vám bude nosit úplně sám. A víte proč tomu tak je? Móda Armedangels je dokonale lehká a zároveň hravá jako jaro samo.

Dámská móda se zaměřením na šaty

Dámská móda Amedangels může potencionální zákaznice uchvátit například pruhovanými šaty Mareike z teplákoviny, které skvěle podtrhují klíčové prvky značky. Tento kousek je vyroben ze 100% přírodní bavlny. Šaty mají nejen jemné proužky a velké kapsy, ale i módní rovný střih a decentní lodičkový výstřih. Dalším úžasným kouskem jsou i pohodlné žerzejové šaty Alba, které jsou vyrobené ze směsi tencelu a biobavlny. Mají módní kombinaci dlouhých rukávů a krátké sukně, malý lodičkový výstřih a snížený pas s tkaničkou na zavazování. A jsou k dostání ve dvou barevných variantách! Modré a šedé.

Pánové si užijí kvalitních triček

Pánové zajisté ocení dostatečný výběr trik, které jsou všechny vyrobené ze 100% biobavlny. Některé z nich jsou dokonce doplněny o jemné potisky s obrazy psa, medvěda, notového zápisu či hudebních kazet.

Zdroj: Nila

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu