Pečujte o sebe luxusně! – Bath & Beauty by Möve

Pečujte o sebe luxusně! – Bath & Beauty by Möve

27. března 2017, kolekce Bath&Beauty, Á la Maison, luxusní péče, möve, Biotherm, ručníky, župany, vitamin E, kvalita, tradice, lifestyle, cestovní set, pantofle, turban na vlasy, peeling, masáž

Sponzorované odkazy

Všechny milovníky luxusního způsobu života rozhodně nadchne spojení lifestylové značky möve a kosmetické společnost Biotherm, jelikož společně představují inovativní řadu, kterou nazvali BATH & BEAUTY BY MÖVE s příměsí vitaminu E. Stejně jako jsme u těchto značek už po celá desetiletí zvyklí na kvalitu, tradici a inovativní přístupy, tak ani tady tomu nebude jinak.

Nová kolekce Bath&Beauty nabízí například koupelnový textil, který je vyroben ze směsi 70% bavlny supima a 30% přírodních viskózních vláken, která jsou navíc obohacena o vitamin E, díky němuž se klasická tkanina stává jemnou a hladkou. Blahodárné složky, které se v tkanině nacházejí, nemizí ani po velkém množství pracích cyklů a postupně se uvolňují do vlasů i pokožky. Výživnou péči vitaminu si tedy můžete užívat bez starostí a navíc dlouhodobě.

Pro kolekci BATH & BEAUTY vyrobila značka möve set žínek a ručníků ve dvou velikostech. Na vrchní straně tkaniny ručníků vás možná překvapí drsná struktura, která vaši pokožku masíruje a prokrvuje. Spodní strana je zase naopak velmi hebká, jemná a lehce třpytivá. Díky ní si užijete rozmazlování, k čemuž dopomáhá vyživující vitamin E. Unikátní péče – trojitý efekt: peeling, masáž a ochrana. Odlišné textury naleznete rovněž na žínkách z této kolekce. Luxusní péči zaručují i lichotivé dámské župany nabízené ve dvou barevných variantách bílé a žluté. Součástí kolekce je i turban na vlasy, pantofle, plášť rovného střihu a cestovní set, v němž se nachází maska na spaní a polštářek. To vše opatřeno vitaminem E, který se díky každému produktu dostává do kontaktu s vaší pokožkou nebo vlasy.

Veškerý sortiment, který nová kolekce Bath&Beauty nabízí, naleznete v kamenném obchodě Á la Maison v Obchodním centru Palladium v Praze nebo na e-shopu www.alamaison.cz, kde najdete výčet toho nejlepšího, co se každoročně objevuje na světových veletrzích.

Zdroj: Á la Maison

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii kosmetika a vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu