Jak být stále IN? Zkuste to nadčasově!

Jak být stále IN? Zkuste to nadčasově!

3. dubna 2017,

Sponzorované odkazy

Preferujete nadčasovost v oblékání? Tíhnete spíše k přírodním materiálům bez přítomnosti škodlivých chemikálií? Nesnášíte takzvané „lítání“ po obchodech? Pokud jste si několikrát po sobě odpověděli ano, pak máme pro vás skvělý tip na nezávislou prodejní galerii spojenou s internetovým obchodem: Nila

Buďte IN – vsaďte na nadčasovost

NILA je nezávislá prodejní galerie, kterou můžete navštívit z pohodlí domova přes e-shop na Nila.cz, nebo na přímo ve dvou kamenných obchodech v pražských Vinohradech. Nakoupíte zde nadčasovou dámskou i pánskou módu, úžasné stylové outfity, trendy jednoduché košile i trička, šaty, obuv, módní doplňky, ale i originální bytové doplňky, či vychytané oblečení pro mrňata.

BIO s NILOU

Přírodní materiály hrají v Nila prim. Veškeré oblečení a doplňky jsou vyrobeny z ekologických materialů. Při nákupu v galerii NILA si stopro něco pěkného a hlavně BIO vyberete. Zajímavé trendy kousky dámské i pánské módy, zde nabízí nespočet zahraničních značek. Módní outfity vás nadchnou, nejen svým designem, ale také zpracováním z eko materialů, jako je bio bavlna, konopí, bambusová viskóza nebo tencel.

Buďte SLOW!

Jedinečnost galerie Nila spočívá v tom, že zde pořídíte tzv. Slow Fashion. V překladu jednoduše: Pomalá móda. Důraz je zejména kladen na řemeslnou dovednost, kvalitu a tradici s použitím eko materiálů a respektování lidských práv. Slow Fashion je protipólem k tzv. Rychlé módě (Fast Fashion) produkující trendové oblečení za nejnižší náklady bez ohledu na sociální a environmentální dopady. Návrat k jedinečnosti a kvalitě, tak o tom je Slow Fashion.

Zdroj foto: NILA

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu