Jak na svěží jaro a léto? S Daily Paper!

Jak na svěží jaro a léto? S Daily Paper!

17. dubna 2017, Puma, Daily Paper, tenisky, kolekce jaro a léto 2017, trička, mikiny, tepláky, bundy, polokošile, Queens, Puma Match, Court Patform, masajská kultura, inspirace africkými kmeny, kvalita, kožené boty

Sponzorované odkazy

Všemi známá sportovní značka Puma se letos spojila s amsterdamskou módní značkou Daily Paper, a vznikla tak hravá a veselá kolaborace. Značku Puma zřejmě netřeba představovat, ale Daily Paper je možná pro mnohé z vás velkou neznámou. Jedná se o nizozemskou značku specializující se na městskou módu. Její design se pojí s africkými kořeny zakladatelů, takže se není čemu divit, když na oblečení objevíme znaky tamější kultury. Není to však vůbec na škodu. Ba naopak. Tento unikátní styl dokonale podtrhuje jedinečnost značky a taktéž jedince, který ji obléká.

Možná už máte jisté povědomí, co asi spojením značek Puma a Daily Paper mohlo vzniknout. Nejnovější kolekce jaro a léto 2017 se nese v duchu současnosti. Objevíte zde nejen současné styly s pestrou grafikou, ale i jemné výtvarné detaily. Inspiraci značky objevili ve východní Africe, kde v dalekých končinách žije kmen Masajů, jež hraje kriket. Klasický styl značky Puma je tedy podtržen barvami, vzory a popisky masajské kultury.

Hlavním hrdinou celé kolekce je tradiční obuv Puma Match, se kterou si moc pěkně vyhrála značka Daily Paper. Oživila ji totiž rovnou třikrát. První provedení zdobí suché zipy, druhé má klasický vzhled, ale je opatřen cákanci a poslední se pyšní celo-průsvitnou podrážkou v barvě. Každý model bot je vyroben kvalitně z prémiové kůže. A to není vše! Značka Daily Paper vylepšila rovněž vyšší obuv Court Patform, která se řadí mezi takzvané unisex boty a je tak vhodná pro muže i ženy. Navíc je každý kousek ozdoben logem kolaborace PUMA x Daily Paper.

Kromě prvotřídních tenisek jsou výsledkem kolaborace Puma a Daily Paper také trička, polokošile, mikiny, tepláky a bundy s kapucí. To vše je již od března k dostání v prodejnách Queens, Footshop, Freshlabels, Brands 24, Bibloo a samozřejmě také na internetových e-shopech.

Zdroj: Puma

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii obuv a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu