Tajemství veselého jara ve městě se značkou Lindex

Tajemství veselého jara ve městě se značkou Lindex

11. dubna 2017, Lindex, kolekce jaro 2017, urban style, městská móda, jarní móda, odvážné barvy a potisky, vzory, dámské šaty, plisovaná sukně, overal, bomber, trendy, sporty, midi sukně, khaki

Sponzorované odkazy

Vykročte stylově do jara a to například s módní značkou Lindex, která pro všechny své zákaznice připravila zbrusu novou kolekci, která nabízí mix klasických městských kousků a etnických prvků, v kombinaci se vzory a osobitými detaily, jež pozvednou váš celkový outfit na vyšší módní level. Nová kampaň Lindex upozorňuje na to, že není třeba se bát barev, vzorování a nejrůznějších střihů a to hlavně na začátku teplé sezóny. Právě odlišnost určuje náš styl!

Jarní móda od Lindex přináší nejen odvážné barvy a potisky. Nalezneme zde i módní kousky střídmějšího rázu, jako například overal s páskem, který mne zaujal ihned na první pohled. Tento cool overal má pohodlný střih, který zalichotí vaší postavě. Je navíc opatřen páskem, který však můžete kdykoliv odepnout a docílit trochu jiného looku. Nemá rukávy, ale za to disponuje slušivým kulatým výstřihem, širokými nohavicemi a zapínáním na zip vpředu.

Celková kolekce se nese v jakémsi urban stylu. Městská móda je prostě trendy a určitě se s ní setkáte i u jiných značek než je Lindex. Reprezentují ji zejména pohodlné, kvalitní a všestranné kousky, ve kterých se budete cítit skvěle po celý den. A hlavně nesmí být nuda! Lindex nabízí například úzké kalhoty se zlatým zapínáním na konci nohavic. Zvolit lze odvážný vzor anebo ležérní variantu. K nim si můžete obléci saténovou bundu bomber v trendy tmavě zelené khaki barvě. Tento jedinečný kousek vás perfektně připraví na novou sezónu.

V kolekci objevíme i dlouhé vzorované šaty, bez kterých ani na jaře neobejdete. Jedná se o vícebarevný kousek, který se bude ve vašem šatníku perfektně vyjímat. Šaty mají přiléhavý vrchní díl a od pasu dolů jsou rozšířené. Vaše postava je bude díky tomu milovat! Ve stejném duchu se nese i dámská plisovaná sukně v oblíbené midi délce. Její široký elastický pás dodá vašemu outfitu ten správný sporty look, který bude v nové sezóně rovněž IN.

Zdroj: Lindex

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu