Lucie Křížová je tváří kampaně AlpinePro

Lucie Křížová je tváří kampaně AlpinePro

7. dubna 2017, Lucie Křížová, malá Lulou, tvář kampaně, AlpinePro

Sponzorované odkazy

Bývalá královna krásy a moderátorka Lucie Křížková ani na mateřské dovolené nezahálí a už pracuje. S celou rodinou i dvouměsíční Lolou nafotila pro předního českého výrobce outdooorového oblečení společnost AlpinePro kampaň k jejich novinkám v sortimentu.

S manželem Davidem a malým čtyřletým Davídkem oblékli volnočasové džíny a softshellové bundy a vyrazili do pražské Stromovky za první společnou prací ve čtyřech. Nejmladší modelka Lola většinu času odpočívala ve svém kočárku, ale ve vzácných chvílích, kdy se neoddávala sladkému spánku, trávila všechnu dobu v těsné blízkosti své maminky. Lucie s Lolou totiž fotily softshellovou bundu 3 v 1 určenou pro každou ženu – i těhotnou nebo novopečenou maminku.

Lucie byla během druhého těhotenství na sebe opatrná a kromě každodenní pětikilometrové chůze a těhotenské jógy se sportu nevěnovala. „Teď po šestinedělí jsem kromě procházek s kočárkem začala trochu posilovat břišní svalstvo, ale je pravda, že jsme hodně aktivní rodina a tak se brzo vrátím i k běhání,“ uvedla Lucie.

K rychlému návratu před spoušť fotografa ji přesvědčila především praktičnost oblečení, které s celou rodinou fotila. „Na této bundě mi přijde obzvlášť skvělé to, že jí můžete nosit před, během i po těhotenství. Nechtělo se mi úplně kupovat těhotenský kabát, který unosím tři nebo čtyři měsíce a co pak s ním. Sama jsem byla těhotná přes zimu, a když se Lola narodila, řešila jsem to tak, že jsem jí měla v nosítku, přes nosítko uvázaný svetr a na sobě kabát, který jsem si přidržovala po stranách, ale teď už vím, co budeme s Lolou oblékat,“ smála se Lucie, která si bundu se vsadkou pro miminko ihned odnesla.

Jak sama Lucie říká, první na co u oblečení kouká, je barva a po té funkčnost a materiály. Hodně času tráví na Lipně, v přírodě a právě tady nejvíc ocení vychytávky sportovního oblečení. K tomuhle ale musela dle svých slov dospět časem, dříve řešila jiné věci. Nyní má ona i malá Lola jistotu, že ani vítr či déšť je nezastihne nepřipravené.

Zdroj foto: AlpinePro

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu