Pastelově geometrické jaro a léto

Pastelově geometrické jaro a léto

19. května 2017, Stefanel, dámské oblečení, dámská móda, trendy

Sponzorované odkazy

Už více než 50 let buduje značka Stefanel, která pochází z Itálie, svou duši, DNA i estetickou identitu. V nové kolekci pro jaro a léto 2017 také staví na těchto základních hodnotách, ale zároveň přináší moderní a současný „twist“. Staví na jednoduchosti a kvalitních materiálech, dokonalý vzhled jednotlivých kousků pak podtrhují perfektní a do detailu propracované úpravy. V mnohém však kolekce také překvapuje – těšit se můžete na originální nápady protkané elegantním stylem pro kosmopolitní ženy.

Ikonické pleteniny

Hlavními trendy, které Stefanel kolekce jaro/léto 2017 představuje, jsou proužky, pastelové barvy a geometrické prvky. Tyto sezónní hity perfektně vynikají i na pleteninách, srdcové záležitosti této značky. Kašmír, žakár, ale také bavlněné modely a krepová bavlna dodávají kolekci rozmanitost a objevují se v mnoha zajímavých provedeních a střizích. Dalším velkým trendem současnosti jsou háčkované prvky, které Stefanel pojal velmi romanticky a lehce.

Hodina geometrie

Pokud v teplém počasí něco obzvláště oceníme, jsou to volné střihy, které outfitu dodají potřebnou vzdušnost a pohodlí. Navíc lichotí ženským siluetám, ať už je vaše postava jakákoliv. Aby oblečení v žádném případě nepůsobilo nudně, zdobí jej geometrické vzory a také asymetrie. Tyto prvky vynikají na dlouhých hedvábných šatech, blůzách i tričkách.

Přírodní jaro

Barevná škála je v kolekci Stefanel pro teplejší období roku velmi široká. Začíná na neutrálních tónech, mezi nimiž nechybí smetanová, béžová, bílá či šedá. Oblečení v těchto odstínech bude perfektní jako základ šatníku a skvěle doplní výraznější kousky. Poté následují jemná růžová, žlutá, sytě oranžová, pelargóniová a šeříková – ty pravé jarní tóny, které rozsvítí i upršený den. Hlavní roli však v kolekci hraje modrá v mnoha svých podobách – oceánské modři, tmavomodré, pistáciové, fuchsiové, ale i zelený odstín mořských řas. Tyto tóny pak dokonale naladí letní náladu plnou slunce a cestování a odnesou vás na vysněnou pláž.

Foto: Stefanel

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu