Den matek se blíží! Máme tipy na dárky!

Den matek se blíží! Máme tipy na dárky!

5. května 2017, Den matek, Bomb Cosmetics, kosmetika, dárek, maminka

Sponzorované odkazy

Všechny maminky oslaví v květnu svůj svátek. Udělejte jim proto radost například kvalitní kosmetikou od Bomb Cosmetics. Den matek se blíží!

Den Matek letos připadá na 14. května.Den Matek letos připadá na 14. května.

Druhá květnová neděle se již tradičně pojí s oslavou maminek. Bomb Cosmetics si pro tuto příležitost připravila několik kosmetických produktů jako například koupelový balistik či dárkovou sadu plnou květin. Poděkujte své mamince za laskavou péči a lásku. Projevte ji svůj vděk a lásku a věnujte ji dárek v podobě kosmetické sady, která potěší.

Jak poděkovat mamince za její bezpodmínečnou lásku a celoživotní podporu? Kosmetikou Bomb Cosmetics je ta správná volba!Jak poděkovat mamince za její bezpodmínečnou lásku a celoživotní podporu? Kosmetikou Bomb Cosmetics je ta správná volba!

Den Matek

Den Matek je svátečním dnem pro oslavu mateřské lásky. Slaví se na různých místech po celém světě a v České republice nevyjímaje. V tento den dávají dětem svým matkám drobné dárky jako například květiny, přání či čokoládu. Den matek se historicky pojí s Američankou Annou Reeves Jarvisovou, která aktivně bojovala o prosazení práv matek, začátkem 20. století. U nás se Den matek slaví od roku 1923 a o jeho prosazení se zasloužila Alice Masaryková.

Bomb Cosmetics

Výrobcem této britské značky je společnost Get Fresh Cosmetics, Ltd. Za úspěchem hledejte zejména poctivou ruční výrobu, šetrný přístup k prostředí a využití poznatků z aromaterapie. Právě díky aromaterapeutickým účinkům je navozena pohodlná a pocitově příjemná atmosféra. V nabídce Bomb Cosmetics naleznete mýdla, vonné svíčky, balzámy na rty nebo balistiky do koupele.

Vlevo koupelový balistik Super máma s obsahem éterických olejů za 79 Kč a vpravo dárková sada Plná květin, set obsahuje koupelové balistiky, máslové kuličky a sprchový pleťový gel za cenu 415 Kč.

Darujte netradičně – koupelový balistik

Balistik je speciální vonná kulička určená do koupele. Každý balistik je vyráběn individuálně. Obsahuje několik druhů esenciálních olejů. Použití je víc než snadné! Balistik vhoďte do vody, kde se postupně rozpustí a uvolní vzácné oleje. Vaším úkolem je zhluboka dýchat a inhalovat tak vysoce léčivá aromata. Na jednu vanu stačí jeden balistik.

Koupelový balistik. Vybírejte z desítky motivů. Každý za 79 Kč.Koupelový balistik. Vybírejte z desítky motivů. Každý za 79 Kč.

Kromě základních balistik Bomb Cosmetics ve svém repertoáru nabízí také bublinkové balistiky, se kterými koupel bude ještě veselejší. Kromě balistiků můžete vyzkoušet i košíčky do koupele, které vystačí na 3–4 koupele nebo kuličky a dortíčky plné esenciálních olejů a pravého kakaového másla.

Koupelové košíčky za 110 Kč.Koupelové košíčky za 110 Kč.

Dortíčky mají vynikající hydratační vlastnosti. Na vršku najdete jako ozdobu okvětní plátky a semínka, které slouží pro peeling pokožky.

Dárečky pro maminky, které navíc moc nestojí, zakoupíte exkluzivně na e-shopu Bomb Cosmetics. Více informací na webu Bomb Cosmetics.

Foto: Flickr.com, Bomb Cosmetics

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu