Nejen jarní pěstění s kosmetikou Oway!

Nejen jarní pěstění s kosmetikou Oway!

31. května 2017, organická kosmetika Oway, přírodní kosmetika, vlasová kosmetika, tělová kosmetika, péče o vlasy, Rolland, italská společnost, superpotraviny, superfoods, Hnectar, pokožka hlavy, peeling, Flowerfall, revoluce v barvení vlasů, 100% přírodní produkty

Sponzorované odkazy

Italská rodinná společnost Rolland byla založena roku 1948. Zaměřuje se na výrobu aromat a vonných esencí pro největší segment na trhu. Své produkty distribuuje do kadeřnického a kosmetického sektoru po celém světě. Snaží se neustále inovovat a vytvářet nové vzorce a formule pro jednotlivá ošetření, které jsou věnované pro profesionální péči o vlasy a pleť. Organic way je založená na přírodní, biodynamické, organické péči a čisté chemii, která nabízí skutečné a konkrétní výsledky. V České republice je tato vlasová a tělová kosmetika zastoupena od roku 2011.

S příchodem jara si naše pleť i vlasy žádají pořádnou vzpruhu. Organická kosmetika Oway nabízí ihned několik produktů, ve kterých jsou obsaženy super-potraviny, jež mají kouzelné schopnosti. Nejznámějšími super-potravinami jsou například: med, goji, acai bobule, aloe vera, různé řasy, mladý ječmen, semínka chia nebo ovoce noni. Mezi superfoods však můžeme směle zařadit například i v Česku hojné plané maliny, borůvky nebo hroznové víno. Super-potraviny mohou vedle vnitřního užití přinést i přirozené živiny vaší pleti či vlasům – proto začaly být také oblíbeny v kosmetickém průmyslu.

Vlasová kosmetika Oway přináší například revoluci v barvení vlasů. Nazývá se Hnectar a přináší 34 módních odstínů, které zesvětlí vlasy o jeden až dva tóny. Umí přirozeně zakamuflovat i nastupující šediny. Jedná se o první a jedinou permanentní barvu, která je balená ve skle! Obsahuje biodynamicky pěstovaný černý bez, sléz, papamielu a eticky sbíraný mate, který dodá vlasům chybějící hydrataci. Výsledkem jsou pak zářivě lesklé vlasy plné života a síly. Všechna kosmetika Rolland Oway je vhodná i pro tu nejcitlivější pokožku.

Je potřeba si uvědomit, že vlasová pokožka je stejně tak citlivá jako naše pleť. A to je důvodem, proč o ni také pečovat. Jednou za čas je tedy vhodné dopřát pokožce hlavy peelingové ošetření, aby se odstranily odumřelé kožní buňky a kůže tak mohla lépe dýchat. Vlasová pokožka je živnou půdou pro zdravé vlasy, takže ji dopřejte kvalitní organickou směs bylin a esenciálních olejů, které posílí její funkci. Kosmetika Oway nabízí suchou směs mikronizovaných bylin a směs esenciálních olejů, které se smíchají a jemnou masáží se aplikují na vodou omytou vlasovou pokožku.

Novinkou pro jaro 2017 je u kosmetiky Oway harmonizační a anti-age rituál Flowerfall – 100% přírodní produkt pro profesionální i domácí péči o pokožku hlavy a vlasů. Tyto jednotlivé směsi esenciálních olejů posilují a stimulují růst vlasů, detoxikují a působí jako antioxidant anebo harmonizují a relaxují. Stačí si jen vybrat.

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu