Oblečte si obličej do textilu! S maskami na pleť od Dermacolu!

Oblečte si obličej do textilu! S maskami na pleť od Dermacolu!

25. května 2017, Dermacol, česká kosmetika, textilní masky, péče o pleť, pleťové masky, 3D textilní masky, hydratace, protivrásková péče, hloubkové čištění, jednoduchá aplikace, relaxace

Sponzorované odkazy

Česká kosmetická společnost Dermacol představuje novinku, kterou jsou 3D textilní masky na pleť, které vám zaručí, že vaše pleť bude během deseti minut bez chybičky. Tyto unikátní masky od osvědčené české kosmetiky Dermacol si určitě zamilujete. Jejich použití je totiž velmi snadné a je perfektní, že vynikajících výsledků dosáhnete během chviličky. K dostání jsou ihned tři varianty, mezi kterými si můžete vybrat pro vás tu nejvhodnější. Pak už je jen na vás, jestli dáte přednost spíše hydrataci a výživě, hloubkovému čištění nebo protivráskové péči.

Péče o pleť patří k těm nejběžnějším úkonům, co se týče starosti o obličej. Každá z žen si totiž na své tváři zakládá. Je to pochopitelné, jelikož je to část našeho těla, která je pokaždé vidět. Starost o dokonalou tvář není ale jen a pouze ženská záležitost. I muži chtějí vypadat skvěle, a proto je potřeba podotknout, že i oni si mohou v obchodech sáhnout po jedné nebo ihned po všech třech 3D maskách od Dermacolu.

Novinka, kterou jsou textilní 3D masky na pleť, zaručeně potěší všechny, kteří z několika různých důvodů neradi tráví více času před zrcadlem v koupelně, než je nezbytně nutné. Klasická aplikace masky, která s sebou nese máchání, nanášení, stírání, slupování a umývání, zní opravdu úděsně. 3D textilní masky Dermacol vás mile překvapí v moderní aplikaci. Používají se totiž velmi snadno a jejich základem je jen odlíčená a vyčištěná pleť. Masku poté stačí jen vyjmout z obalu, přiložit na obličej a pak už jen zaujmout pohodlnou polohu k desetiminutové relaxaci. Textilní masky jsou velmi komfortní a zvládnou se dokonale přizpůsobit tvaru vašeho obličeje. Po uplynutí potřebné doby stačí masku jen sejmout a pleť opláchnout vodou.

Jak už bylo výše zmíněno, na výběr jsou ihned ze tří variant pleťových masek. Jednou z nich je textilní maska s extraktem z medu, která intenzivně hydratuje, vyživuje, zvláčňuje a tonizuje pleť. Zároveň pokožku i regeneruje a zjemňuje. Je vhodná pro všechny typy pleti a stejně jako ostatní dvě je k dostání za pouhých 69,– Kč.

Textilní maska s extraktem z broskve hloubkově čistí ucpané kožní póry, odstraňuje odumřelé kožní buňky a zároveň regeneruje. V broskvích je zastoupena řada prospěšných látek, díky nimž je kůže příjemně hydratovaná, zvláčněná a jemně vypnutá. Třešničkou na dortu je pak to, že pleti dodává mladistvý vzhled.

Třetí maska s extraktem z třešně zabraňuje předčasnému stárnutí pleti, zpevňuji pokožku a odstraňuje jemné vrásky. Je tedy vhodná pro zralou pleť. Za vše může kombinace vitamínu C, zinku a antokyanů (třešně obsahují všechny složky), které mají dokonce schopnost přeměňovat stavební jednotky pleti na pevné kolagenové struktury, díky čemuž se pleť úžasně vypíná a působí mladistvě.

Zdroj: Dermacol

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu