Pětka Nike Beautiful x Powerful

Pětka Nike Beautiful x Powerful

29. května 2017, pětice bot, bílá barva, Nike Beautiful x Powerful, Elaine Thompson, Blazer Low, Air Max Thea, Internationalist, Air Max Jewell, Cortez Classic

Sponzorované odkazy

Druhá z řady kolekcí Nike Beautiful x Powerful je věnována mladé jamajské běžkyni Elaine Thompson, která loni v Riu vyhrála sprint na 100 i 200 metrů. Naposledy před ní se to ženské atletce podařilo v roce 1988.

jamajská běžkyně Elaine Thompsonjamajská běžkyně Elaine Thompson

Na samotné kolekci pětice bílých bot pro ženy se podílela sama Elaine, která doufá, že se jejím příběhem inspirují další mladé sportovkyně. „Chci, aby věděly, že to také dokážou,“ motivuje Elaine Thompson.

Air Max JewellAir Max Jewell

Elaine se narodila v malém městečku na Jamajce. Jako školačka reprezentovala dvě střední školy v běhu, ale nikdy se jí nepodařilo vyhrát závod. I přesto všechno věřila ve svůj talent a pokračovala v tréninku i na Jamajské technologické univerzitě v Kingstonu. Její talent se plně projevil až v roce 2015, kdy na mistrovství světa zaběhla 100 metrů za 10,97 sekundy.

Air Max TheaAir Max Thea

Velká část jejího úspěchu vychází z její vnitřní síly, která ji při tréninku pohání dál, i když se zrovna nedaří. „Skončit druhá nebo třetí neznamená prohrát, pořád se vnímám jako vnitřní vítěz. A když vyhraji, neznamená to, že nemám co zlepšovat,“ dodává běžkyně.

Blazer LowBlazer Low

Sama říká, že nejvíc ji motivuje její okolí, hlavně tréninková partnerka Shelly-Ann Fraser-Pryce, která také reprezentuje Jamajku v běhu. „Často mi opakovala, že nesmím nikoho nechat, aby mi nedovolil stát se tím, kým chci být,“ říká Elaine.

InternationalistInternationalist

Také doufá, že díky nové kolekci Beautiful x Powerful inspiruje další běžkyně, aby věřily ve svůj talent a nevzdávaly se. Pět bot z kolekce spojuje stále oblíbená trendy bílá barva, zlaté doplňky a zajímavě perforovaná kůže. Každý model je také ozdoben Elaininou mantrou „one life, one chance“ (jeden život, jedna šance) a jejími vítěznými časy na 100 a 200 metrech.

Cortez ClassicCortez Classic

Celá kolekce modelů Nike Beautiful X Powerful sestávající z modelů Blazer Low, Air Max Thea, Internationalist a Air Max Jewell, včetně Cortez Classic z bílé kůže, bude dostupná od 1. června 2017 na Nike.com a u vybraných prodejců.

Zdroj foto: Nike

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu