Nestárnoucí mikiny s kapucí patří do každého zimního šatníku

Nestárnoucí mikiny s kapucí patří do každého zimního šatníku

10. ledna 2011, mikiny, mikiny s kapucí, sweatshirt, polyvore.com, Nike, Adidas, adidas mikiny, nike mikiny, sportovní mikiny, dámské mikiny, pánské mikiny

Sponzorované odkazy

Mikiny patří už dlouhé roky mezi velmi oblíbené kusy oděvu. Využíváme je zejména v období zimy. Jejich využití je pestré, a proto jsou možná dodnes tak oblíbené. Snadno vytvoří ležérní outfit, který zajistí pohodlí na celý den. Stejně tak je používáme při sportování a jiných volnočasových aktivitách.

Nápady módních návrhářů nám dávají možnost nosit mikiny originální, stylové a designově propracované. Moderní jsou především mikiny s kapucí a na ty se tento článek bude zaměřovat.

Dámské mikiny s kapucí „přes hlavu“

Sportovní mikiny „přes hlavu“, často nazývané „klokanky“, mají mnoho podob. Do popředí se dostávají výraznější motivy a barvy. A jelikož se vrátil do módy „lolitkovský styl“, jsou jeho detaily patrné i na sportovních mikinách. Upravují se i střihy a mikiny si můžete zapnout téměř přes celou hlavu, ale o mikinách na zip až později.

Proužek bude populární nejen v létě, mikinám dodá elegantnějšího ducha.

Stálice v kruzích sportovních módních značek jako je například Nike či adidas nabízí především klasické sportovní mikiny s jejich logem. Tyto mikiny stále patří k jedněm z nejoblíbenějších.

Pánské mikiny s kapucí „přes hlavu“

Zato pánské mikiny jak na zip tak i přes hlavu se drží spíše decentnější linie. Letos vévodí barevným hitům černá a šedá. Typické jsou velké nápisy a motivy splývavé, bez většího kontrastu s barvou mikiny.

Značky, které se zaměřují na steet módu a styl hip hop, vytváří pro své příznivce mikiny pestrobarevné s potisky. Objednat si je můžete na internetových stránkách www.queens.cz .

Pánské mikiny s kapucí – na zip

Podobně jsou tvořené pánské mikiny s kapucí – na zip. Jednoduché střihy s nevýraznými motivy. Ale můžete sehnat i mikiny, které mají sytější teplé barvy.

Klasikou se nikdy nic nezkazí – černá – modrá – bílá, to jsou velké favoritky letošní zimy.

Zajímavé mikiny naleznete na interentových stránkách www.represhop.eu . Výběr Vám usandní přehledné menu členěné do jednotlivých kategorií a podkategorií.

Dámské mikiny s kapucí – na zip

Jak už jsem uvedla u dámských mikin přes hlavu, upřednostňuje se „cute“ styl. Proužky, puntíky, mašličky nebo kytičky. Ovšem pořád platí pravidlo, že všeho moc škodí. Takovouto mikinu je vhodné doplnit například klasickými džínami ve střihu slim a converskami.

Inspirace závěrem

Na závěr jsem si trochu pohrála s různými kombinacemi, třeba Vás některá inspiruje. První model je pánský, ostatní dámské.

Zdroj: www.polyvore.com , www.represhop.eu , www.queens.cz

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu