Dolce&Gabbana: pro ni a pro něj

Dolce&Gabbana: pro ni a pro něj

2. července 2017, parfém, parfémy, Dolce&Gabbana, Light Blue, Light Blue Intense, vůně

Sponzorované odkazy

Je jedno, zda svou letní dovolenou strávíte v mořských vlnách, obdivováním těch nejúchvatnějších památek či ve stínu stromů u svého oblíbeného rybníčku. Nové verze dvou kultovních vůní Dolce&Gabbana Light Blue a Light Blue Pour Homme vám budou skvělou společností kdykoliv a kdekoliv. A léto bude díky jejich smyslné svěžesti a unikátním akcentům nezapomenutelné a ještě více vibrující. Vydejte se spolu s těmito novými parfémy do hloubek Středozemního moře!

Light Blue Eau Intense Pour Femme

Mistr parfumér Olivier Cresp začal psát 16 let po uvedení ikonické vůně Light Blue její novou kapitolu s Light Blue Eau Intense pour Femme. Již při prvním závanu vůně vás osloví jiskřivé tóny citrónu a jablka Granny Smith, které tvoří pro letní vůni skvělý základ. V srdci parfému najdete oslnivé jasmínové lístky, nechybí ani ovocné a květinové akcenty mísící se s elegantním měsíčkem. Osvěžující dojem pak podtrhuje typická stopa ambry a vzácného pižma. Tato vůně bude zkrátka tím nejlepším doplňkem ke každým letním šatům.

Light Blue Eau Intense pour Homme

Parfém Light Blue pour Homme už 10 let zdobí mužské ego a dělá jej ještě přitažlivějším. Nyní se i tato oblíbená vůně dočkala obměny. Byl jí přidán přídomek Intense, což slibuje, že se můžeme těšit na ještě výraznější závan svěžesti a smyslnosti. Vrchol vůně vás osloví perfektním letním citrusovým osvěžením z mandarinky a mraženého grepu slibujícího opravdu mrazivý pocit. Poté si na chvíli vezme slovo aromatický jalovec, který je následován ambrou zahalenou v pižmu. Vůně je výsledku silná a smyslná, tedy přesně taková, jaký by měl být i muž.

Kampaň Dolce&Gabbana

Nové parfémy si samozřejmě žádají také novou kampaň. Ta, stejně jako parfémy samotné, oslavuje staré známé tváře, tedy Davida Gandyho a Biancu Balti. Na fotografiích je zachycuje světoznámý režisér a fotograf Mario Testino a tou nejúžasnější kulisou pro kampaň je Faraglioni ve Středozemním moři u ostrova Capri v Itálii. Právě tam se na útesech potkávají dva milenci a u přírodní scenérie zažívají opět nádherné a smyslné chvíle.

Foto: Dolce&Gabbana

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu