Jemná a luxusní péče? S Á la Maison vždy!

Jemná a luxusní péče? S Á la Maison vždy!

14. července 2017, Á la Maison, luxusní zboží, interiérové doplňky, ručníky, župany, osušky, žínky, 100 % bavlna, kvalita, žakárová kolekce, minimalismus, Scent, vonné svíčky, inovativní technologie

Sponzorované odkazy

Pro ty, kteří se rádi ve svém interiéru obklopují luxusními kousky, je tu Á la Maison. Právě nyní ve svých obchodech nabízí novou nevzorovanou ručníkovou řadu Superwuschel od značky Möve. Tato řada se vyrábí v Německu už od samého počátku značky. Produkce se nese v duchu odborné německé kvality a není se čemu divit, že je proto považována za kultovní klasiku. Již po celá desetiletí určuje standardy kvality ostatních kolekcí značky Möve a dá se s nimi skvěle kombinovat. Ručníky z nejnovější řady Superwuschel jsou nyní doplněny o nadčasové maličkosti, které dodávají kolekci na jedinečnosti. Je to například dutý lem, závěsné poutko a vyšitý symbol značky. Z barevného provedení si lze vybrat z dvaceti klasických i moderních odstínů.

Základním stavebním kamenem kolekce Superwuschel je pečlivě vybraný materiál, ze kterého jsou osušky vyrobené. Jde o sametovou bavlnu Premium Cotton s luxusní gramáží, kdy jsou tkaninové smyčky výrazně delší a hustší. Díky této excelentní kvalitě si můžete dopřát příjemný pocit jemnosti a hebkosti. Jednolitý a objemný vzhled tkaniny zajišťuje inovativní dokončovací proces Superior Volume. Ručníky a župany jsou tak nejen hedvábné na dotek, ale také hezké na pohled. Další pokrokovou technologií je Comfort Finish, která napodobuje tradiční hnětení a mlácení prádla, které dříve využívaly pradleny. Díky tomu jsou ručníky rychleji schnoucí a jejich objem poté zůstane stejný a bez žmolků.

Také značka Vichy představuje několik různých typů tkaného designu. V nové žakárové kolekci lze nalézt froté ručníky, osušky a žínky vyrobené ze 100 % bavlny. Typickými barvami této řady jsou modrá a červená, ale objevíte zde i pastelové odstíny na bílém pozadí. Vichy se inspirovala jednoduchostí a minimalismem, který byl populární v 50. letech, kdy si vzpomněl především na výrazné vzory, jež nosila módní ikona Audrey Hepburn. Ručníky z řady Vichy se dají skvěle kombinovat s nevzorovanými ručníky z kolekce Superwuschel.

V poslední řadě nabízí Á la Maison také vonné svíčky Scent. Nová kolekce svíček je v saténově upraveném skle s nabídkou vůní, jako jsou květinová verbena, jemná vanilka, ovocná cassis, čerstvý mořský vánek, jemný bambus a černý čaj. Svíčka může být i skvělým dárkem, jelikož je každá zabalena do krásné barevné krabičky s motivem. Další, nikoli však poslední, výhodou je i doba hoření, která je neuvěřitelných 60 hodin.

Zdroj: Á la Maison

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu