Jak být v práci i po ní šik? S lookem od Nila!

Jak být v práci i po ní šik? S lookem od Nila!

4. července 2017, Nila, news, bestsellers, po práci, na skleničku, párty, šik, dámské šaty, jarní kabátek, dřeváky, O my bag, kabelka, náramek, korále, fair-trade, eko, 100% biobavlna, tencel, kůže, People Tree

Sponzorované odkazy

Hledáte outfit, který je univerzální? Takový, který se hodí jednak do práce, tak i na schůzku po či během ní? Nila news představuje své bestsellery, se kterými se budete cítit šik každý všední den. Svou ženskou krásu totiž nemusíte podtrhovat jen o víkendu, kdy vám příprava na večerní akci zabere klidně i půl dne. Jednoduché a přirozené kousky v obchodě Nila vám zaručí parádní look po práci i během ní.

Přes den v kanceláři a večer na skleničku uplatníte jako základní kousek tmavě modré šaty Teagan od značky People Tree. Tyto elegantní dámské šaty s dlouhým rukávem a zavinovacím výstřihem do V a s elegantním stažením v pase a rozparkem na straně jsou vyrobené z 95% z bio-bavlny s 5% příměsí elastanu, aby se snadněji přizpůsobily každé postavě. Značka People Tree si zakládá na tom, aby zákazníci v jejich oblečení nejenom vypadali dobře, ale aby se tak i cítili. Z tohoto důvodu již více než 25 let spolupracuje značka s farmáři a dělníky v zemích třetího světa a klade důraz na férové podmínky a ekologickou výrobu. Každý pak ví, že když si kupuje módní kousky od People Tree, tak nevznikly z nucené či dětské práce.

Až se budete po práci v podvečerních hodinách chystat na párty nebo jen na posezení s přáteli může se vám hodit lehký kabátek Elma Duster taktéž od značky People Tree. Je vyrobený ze 100% tencelu, což je vlákno vyrobené z dřevní celulózy. Tento jarně-letní kabátek ztělesňuje chic eleganci. Má chytré přepásání v pase a kovové detaily. Jde o skvělý kousek do města, který se ještě ke všemu stará o blaho naší planety.

Dokonalým dotažením perfektního looku jsou pak dřeváky ve stylu sedmdesátých let, které mají plnou špičku s páskem ve tvaru T a vyšší podpatek. Dřeváky od Sweedish Hasbeens jsou ručně vyráběné v Evropě. Pásky na nich jsou z kvalitní kůže, jež je zpracovaná čistě na bázi rostlinných olejů. Podpatek je vyřezán pouze z jednoho kusu dřeva a k němu je připevněná gumová podrážka. V dřevácích se budou vaše nohy cítit po celý den jako v bavlnce.

Celý outfit už pak můžete podtrhnout jen vkusným módním doplňkem či decentním šperkem. Nila doporučuje malou hnědočernou kabelku přes rameno od značky O my bag, která má magnetické zapínání a nastavitelný kožený popruh. Je vyrobená z kůže z Toskánska. A třešničkou na dortu je oranžový náramek od rodinné finské značky Aarikka, který je vyroben z dubového a javorového dřeva. Tento parádní kousek rozzáří váš den.

Zdroj: Nila

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu