Originální klasika – #LevisTailorShop

Originální klasika – #LevisTailorShop

18. července 2017, LevisTailorShop, Levis, denim, džíny, košile, šortky, vesty, sukně, osobitá úprava, originální

Sponzorované odkazy

Individuální úprava oblečení je možná! Kde? V Levi's Tailor Shopech, které jsou letním hitem letošní sezóny.

Ať už prší nebo svítí slunce, v ulicích měst, na fesťácích, u vody nebo v lese můžete být sví a za každých okolností originální. Využijte ikonické kousky Levi’s® – pětsetjedničky, šortky, džísky coby nepokreslené plátno a ukažte svůj image, názor a styl. Trend personalizace oblečení je stále více in a stává se hitem letošní sezóny.

Něco přišít a něco odpárat, někde zašít dírku a naopak jinde přidělat dírku. Také kus ošoupat, třeba i přibarvit, pak přidat záplaty, nášivky, či výšivky. Nacvakat cvočky, placky a špendlíky. To vše je možné. Inspirací vám může být třeba retro design denimových kousků, nebo některý z pestrobarevných pop-artových vzorů.

A co dělat, pokud si netroufáte sami? Nezoufejte! Krejčí v Levi’s® Tailor Shopech vám pomohou uskutečnit všechny vaše vize. Vdechnou nový život pomohu i vašim starším oblíbeným kouskům nebo přizpůsobit jiné, aby lépe odpovídaly vaší osobnosti. Služby se zatím nabízejí jen v Paříži, Londýně a Berlíně, což je sice komplikace, ale jste li skalní fandové, nezabrání vám to v denim-levis originalitě. Buď se tam vydáte, anebo využijete služeb některé krejčové či zručné kamarádky nebo kamaráda.

A protože o prázdninách a v létě nejste svázáni žádnými upjatými dress cody, tak to rozjeďte ve svém osobitém stylu. Letním a hravém. Další informace najdete na Levis.com.

Zdroj foto: Levis

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, ostatní, ostatní, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu